Din rejsetaske Lige nu er rejsetasken tom

Fodbold VM 2018

VM i Rusland 2018

Danmark skal efter at have misset VM i Brasilien igen spille med omkring VM trofæet, denne gang i Rusland. Hos LA Travel glæder vi os meget til at vise dette fantastiske land og hjælpe alle danske fans til Rusland for at støtte de danske drenge.

LA Travel er officiel rejsearrangør for DBU og de danske fodboldfans, og vi har disse rejsepakker.  

Rejsepakkerne hos LA Travel inkluderer følgende:
Direkte fly t/r
Skatter og afgifter
2 overnatninger på min. 3* hotel
Morgenmad på hotellet
Transfer t/r Lufthavn til Hotel
Russisk og Dansk talende guider
Tilknyttet sikkerhedspersonale

Danmark skal spille følgende kampe:

16 juni Danmark vs Peru         Saransk
21 juni Danmark vs Australien  Samara
26 juni Danmark vs Frankrig    Moskva


Billetter til kampene:
FIFA styrer alt omkring billetter, så derfor skal man selv ansøge disse hos DBU/FIFA. Danmark får 8% af stadion kapaciteten, og LA Travel forventer alle som ansøger få billetter. Skulle du have købt en rejse hos LA Travel, og får du mod forventning ikke billetter igennem din FIFA ansøgning, så kan du annullere uden omkostning. Det er også på FIFA´s hjemmeside, at du laver dit FAN ID, som fungerer som visum til Rusland.

DBU har på deres hjemmeside beskrevet rigtig godt, hvordan man skal ansøge om billetter. De har et link til FIFA, hvor ansøgningen laves, og hele processen er nem at gå til. DBU har ligeledes link til ansøgning af Fan ID. FIFA og LA Travel anbefaler, at man ansøger om Fan ID, når billet bekræftelsen er sendt til en på mail eller senest, når billetterne modtages med posten. 

Du kan læse mere om billetter til VM her:

https://www.dbu.dk/Nyheder/2017/December/VM_billetsalg

Guider:
I både Saransk og Samara taler næsten ingen Engelsk, så derfor har vi tilknyttet lokale Russiske guider (der også taler engelsk), som kan hjælpe med alle de nødvendige ting.

Kampene i Saransk og Samara:
Til disse to kampe forbeholder LA Travel sig rettigheden til ikke at gennemføre rejsen. Det kræver et min. antal bookede gæster at gennemføre, og dette vil der senest 15. januar 2018 bliver truffet endelig afgørelse om. 

Rejseforsikring:
Vi skal gøre opmærksom på, at det er lovpligtigt at have en personlig Rejseforsikring for at rejse i Rusland. Tjek evt. dette med Europæiske Rejseforsikring.

Læs mere om Rejseforsikring her:

https://www.rejseforsikringsguiden.dk/guide-til-rejseforsikringer-ved-vm-2018-i-rusland/

Virksomheder eller større grupper:
Hvis I gerne vil rejse med jeres virksomhed eller i en større gruppe, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med det. Vi er meget erfarne i at varetage rejser for virksomheder og kan tilpasse rejsearrangementer, der passer netop til jeres behov. Tag endelig fat i os og hør om netop jeres muligheder.

Andre kampe:
Skulle man have lyst til at se helt andre kampe end de danske, så hjælper LA Travel gerne med dette. Send blot en mail på info@latravel.dk

 

Dato Event Billet fra DKK Pakke fra DKK
16-06-2018 Peru - Danmark
21-06-2018 Danmark - Australien
26-06-2018 Danmark - Frankrig