Din rejsetaske Lige nu er rejsetasken tom

NFL Rejse til Atlanta og Charlotte med Claus Elming

***UDSOLGT***

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel til den amerikanske østkyst i november, og se to MVPs, og en Rookie of the year.

Du skal se to NFL-kampe og har mulighed for at tilkøbe en college-football-oplevelse af de helt store, når vi besøger to meget markante og historiske byer, Atlanta i staten Georgia og byen Charlotte i staten North Carolina.

I Atlanta skal du ind på det spritnye Mercedez-Benz Stadium, når to af de mest hypede hold til den nye sæson ramler sammen. Kampen mellem Dallas Cowboys og Atlanta Falcons er en af årets absolutte topkampe og er allerede totalt udsolgt. Det er to af NFLs mest interessante quarterbacks, der mødes, når sidste års MVP Matt Ryan tager imod Rookie of the year Dak Prescott.

Derefter går turen til Charlotte, hvor vi skal se hjemmeholdet Carolina Panthers mod Miami Dolphins. Det er Monday Night kamp, som der altid er enorm bevågenhed omkring, med et kæmpe show, og nå ja selvfølgelig en footballkamp også. Det er Super Bowl 50 deltageren Panthers med forrige års MVP Cam Newton, der tager imod Dolphins med quarterback Ryan Tannehill og hans trio af stjerne-receivere.

College football, når det er bedst!

Har du aldrig oplevet college-football, så er her den perfekte mulighed, når du lørdag kan komme til et af de helt store og historiske rivalopgør. Auburn fra staten Alabama er et af USAs mest legendariske collegehold og de tager mod lokalrivalerne fra Georgia Bulldogs i et opgør, der går helt tilbage til 1892. Det bliver en vild oplevelse, så vi anbefaler at tilkøbe denne tur (se mere nederst)

Vi har fem overnatninger undervejs og i begge byer bor vi på gode hoteller i centrum, så vi kun behøver en lille gåtur for at komme hen til de to stadions.

De to NFL-kampe vi skal se er to kanonkampe med fire hold, der alle bejler til slutspillet. Det vrimler med store profiler på både offense og defense på alle fire hold, og så er det jo som nævnt ikke umuligt, at der en dansker med for Atlanta:

12 november   Dallas Cowboys @ Atlanta Falcons
13 november   Miami Dolphins @ Carolina PanthersNFL Guruen Claus Elming deltager også på denne tur. Claus flyver ind lørdag og vil komme med oplæg og analyser til begge NFL kampe.
Priser og hvad er inkluderet:
Pris pr. person            Kr. UDSOLGT
Enkeltværelsestillæg   Kr.  UDSOLGT

Inkluderet:
Fly t/r
Skatter og afgifter
3 overnatninger på Hotel Sheraton Downtown Atlanta
2 overnatninger på Hotel Holiday Inn City Center Charlotte
Morgenmad inkluderet på hotellet i Charlotte
Billet til kampen Dallas Cowboys @ Atlanta Falcons
Billet til kampen Miami Dolphins @ Carolina Panthers
Transfer til/fra lufthavn til hotel
Transfer fra Atlanta til Charlotte
Claus Elming oplæg til kampene
Dansk rejseleder

Flytider med forbehold for tidsændringer:

10 november     København - London           10:30-11:40
10 november     London - Atlanta                 14:15-18:55

15 november     Charlotte - London              20:25 - 09:15+1
16 november     London - København           11:20 - 14:15

Hotel Sheraton Downtown Atlanta:

Ligger i centrum af Atlanta og byder på gratis WiFi samt spabad, døgnåbent fitnesscenter og tre restauranter. Fra hotellet er der 1,6 km til Georgia Aquarium og World of Coca-Cola.
Samtlige værelser har fladskærms-tv med kabelkanaler, skrivebord og kaffefaciliteter.
Der er mulighed for at slappe af i den indre gårdhave med pool.

Hotel Holiday Inn City Center Charlotte:

Ligger i centrum af et shopping-område, i nærheden af Oakwood Historic District, Historic Rosedale Plantation og Charlotte Nature Museum. Dette unikke hotel blev renoveret i 2012.
Monumenter, teatre, anden underholdning og stadion ligger i gåafstand fra hotellet.

Der er tv, gratis Wi-Fi, musikanlæg, køleskab og et skrivebord samt kaffemaskiner/tekedler og mikrobølgeovn på alle værelser, og de fleste har en flot udsigt over byens centrum. Der er badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer på badeværelset.
En luksuriøs, kontinental morgenmad er inluderet.

Rejser du alene?

Vi har altid mange som rejser alene på vores NFL rejser, og alle er velkomne. Vi plejer at lave forskellige aktiviteter sammen, så du føler, at du rejser sammen med en gruppe.

Vil du gerne spare dit enkeltværelses-tillæg så tilbyder vi at sætte dig sammen med en af samme køn i et værelse med 2 senge. Ønsker du dette, og vi ikke har en, du kan bo sammen med, så betaler LA Travel dit enkeltværelses-tillæg


Tilkøbstur til Collegekamp:

11 november   Georgia Bulldogs @ Auburn Tigers  (min 15 personer)   Pris pr. person   Kr. 2.495.-  GARANTERET

 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * skal udfyldes