Liverpool FC

Oplev den unikke og fantastiske atmosfære på én af de mest kendte fodboldadresser i Verden. Anfield er hjemmebane for Liverpool Football Club og bliver udbygget mere og mere så flere og flere tilskuere kan få fantastiske oplevelser. Der er garanti for stemning og fantastiske oplevelser når Youll Never Walk Alone flyver ud over stadion 5 minutter før kampstart. Man skal være meget lidt fan for ikke at opleve hårene der rejser sig på armene og fællesskabsfølelsen i denne traditionsrige arbejderklub.

Utrolig mange danske gæster rejser hvert år med os til Liverpool og de vender alle tilbage sæsonen efter. Rejser til Liverpool og Anfield er vanedannende så pas på.

Af de største Liverpoolprofiler gennem tiderne kan nævnes Phil Neal, Kenny Daglish, Ian Rush, Robbie Fowler, Daniel Agger, Jamie Carragher, Steven Gerrard og lige nu er det Mohamad Salah der tryllebinder Anfield med lækkerier.

Udover fodbold er der tonsvis af oplevelser i Liverpool at tage til. Man kan blandt andet besøge Beatles museet, Albert Dock, Titanic-museet, Merseysidefloden eller nogle af de gamle katedraler. Bylivet er også noget helt unikt i Liverpool, da der er livemusik alle steder ligegyldigt om det er mandag eller lørdag.

Vi glæder os til at lave en fantastisk pakkerejse til dig som indeholder, fly, hotel og officielle LFC fodboldbilletter med spisning.

Ingen resultater