VM i Rusland 2018

Danmark skal efter at have misset VM i Brasilien igen spille med omkring VM trofæet, denne gang i Rusland. Hos LA Travel glæder vi os meget til at vise dette fantastiske land og hjælpe alle danske fans til Rusland for at støtte de danske drenge.

LA Travel er officiel rejsearrangør for DBU og de danske fodboldfans, og vi har disse rejsepakker.

Rejsepakkerne hos LA Travel inkluderer følgende: * Direkte fly t/r * Skatter og afgifter * 2 overnatninger på min. 3* hotel * Morgenmad på hotellet * Transfer t/r Lufthavn til Hotel * Russisk og Dansk talende guider * Tilknyttet sikkerhedspersonale

Danmark skal spille følgende kampe: * 16 juni Danmark vs Peru - Saransk (LA Travel sælger ikke mere til denne kamp) * 21 juni Danmark vs Australien - Samara (Pt. udsolgt, vi arbejder på flere pladser) * 26 juni Danmark vs Frankrig - Moskva (De første 4 fly er udsolgte, vi sælger nu ind på fly nummer 5)

2 kamps pakkerejsen med Australien og Frankrig, denne pakkerejse er nu til salg igen.

2 kamps pakken med kampene mod Australien og Frankrig inkluderer dette: * Fly t/r med mellemlanding i Prag * Skatter og afgifter * 2 overnatninger i Samara * 1 overnatning i tog mellem Samara og Moskva (bestiller man selv med sit FAN ID) * 4 overnatninger i Moskva * Diverse transfers (dog ikke til kampene) * Dansk rejseleder * Lokalkendt Russisk rejseleder

Fly alene:

Har i brug for fly alene, så har LA Travel nogle One Way muligheder til jer med direkte charterfly, kontakt os for at høre mere.

  • 22 juni   Samara - København    Pris pr. person Kr. 1.995.-
  • 25 juni   København - Moskva    Pris pr. person Kr. 2.300.-

Billetter til kampene:

FIFA styrer alt omkring billetter, så derfor skal man selv ansøge disse hos DBU/FIFA. Danmark får 8% af stadion kapaciteten, og LA Travel forventer alle som ansøger få billetter. Såfremt du ikke har fået ansøgt om billetter inden 31 januar, så kan du stadig nå og få billetter. FIFA åbner igen den 13 marts for salg af billetter på en først til mølle koncept. Hvis du stadig ønsker og sikre dig en rejse og ikke har ansøgt billetter så kan du stadig bestille din rejse, blot anfør (køber billetter 13 marts) så ved vi at i først på det tidspunkt er sikret billetterne. Det er også på FIFA´s hjemmeside, at du laver dit FAN ID, som fungerer som visum til Rusland.

DBU har på deres hjemmeside beskrevet rigtig godt, hvordan man skal ansøge om billetter. De har et link til FIFA, hvor ansøgningen laves, og hele processen er nem at gå til. DBU har ligeledes link til ansøgning af Fan ID. FIFA og LA Travel anbefaler, at man ansøger om Fan ID, når billet bekræftelsen er sendt til en på mail eller senest, når billetterne modtages med posten. 

Du kan læse mere om billetter til VM her:
https://www.dbu.dk/Nyheder/2017/December/VM_billetsalg

Guider:

I både Saransk og Samara taler næsten ingen Engelsk, så derfor har vi tilknyttet lokale Russiske guider (der også taler engelsk), som kan hjælpe med alle de nødvendige ting. 

Rejseforsikring:

Vi skal gøre opmærksom på, at det er lovpligtigt at have en personlig Rejseforsikring for at rejse i Rusland. Tjek evt. dette med Europæiske Rejseforsikring.

Læs mere om Rejseforsikring her:
https://www.rejseforsikringsguiden.dk/guide-til-rejseforsikringer-ved-vm-2018-i-rusland/

Virksomheder eller større grupper:

Hvis I gerne vil rejse med jeres virksomhed eller i en større gruppe, så hjælper vi selvfølgelig også gerne med det. Vi er meget erfarne i at varetage rejser for virksomheder og kan tilpasse rejsearrangementer, der passer netop til jeres behov. Tag endelig fat i os og hør om netop jeres muligheder.

Andre kampe:

Skulle man have lyst til at se helt andre kampe end de danske, så hjælper LA Travel gerne med dette. Send blot en mail på info@latravel.dk