EM2020 kvalifikationskampe

Oplev en EM kvalifikationskamp

Det danske landshold har en lang og stolt historie, og til næste år skal de igen kæmpe på hele landets vegne om den prestigefyldte titel som europamestre. Inden da skal de spille nogle vigtige kvalifikationskampe, som giver adgang til EM. De er havnet i kvalifikationsgruppe med Schweiz, Gibraltar, Irland og Georgien, og dette er som udgangspunkt en rigtigt god lodtrækning. Danmark skal bruge en førsteplads eller en andenplads for at kvalificere sig til EM, og på papiret ser det meget realistisk ud at opnå de nødvendige points til at sikre sig en topplacering i gruppen.

Succeshistorien over dem alle
Europamesterskabet har en speciel plads i dansk fodboldhistorie. Det var netop i denne turnering, landsholdet i 1992 leverede den største sensation i holdets historie, da de besejrede Tyskland med 2-0 i finalen. Derfor har europamesterskabet en helt særlig plads i danskernes fodboldhjerter, og spillerne vil give alt, hvad de har i sig, for at gentage successen fra 1992.

Siden 1992 har landsholdet spillet en lang række imponerende kampe ved EM og EM-kvalifikationsturneringen. Et af landsholdets mest mindeværdige præstationer i nyere tid er kvalifikationsturneringen til EM i 2012, hvor Danmarks endte på en førsteplads i kvalifikationsgruppen foran favoritterne fra Portugal, som bl.a. havde Cristiano Ronaldo på holdet.

En anden sensationel landsholdskamp blev spillet under kvalifikationsturneringen til EM i 2008. Her havde Danmark præsteret et forrygende comeback og hentet Sveriges tremålsføring, hvorefter en fan løb på banen og angreb dommeren, og Danmark blev taberdømt. Historisk har EM-kvalifikationsrunden budt på masser af drama, og du er garanteret spænding, underholdning og god fodbold til de kommende EM-kvalifikationskampe.

Et dansk landshold i topform
Landsholdet er inde i en rigtigt god periode, og på holdet finder man både profiler fra Superligaen og stjerner fra de europæiske topligaer. Landsholdets store stjerne i øjeblikket er Christian Eriksen, som til daglig spiller i Premier League-klubben Tottenham. Eriksen fik debut på landsholdet allerede som 18-årig, og siden 2010 har han scoret 21 landskampsmål - lige så mange som Flemming Povlsen, Brian Laudrup og Dennis Rommedahl.

En anden af de store profiler, du kan møde ved EM-kvalifikationskampene er Peter Schmeichel. Schmeichel er en af Europas bedste målmænd og er til daglig vice-anfører i Leicester City. Ved verdensmesterskabet i 2018 beviste han, at Danmark kan være fuldstændigt trygge med ham i målet, og vi forventer, at han endnu engang vil være med til at sende det danske landshold langt i turneringen.

LA Travel er officielle rejsearrangører for DBU, og vi har selvfølgelig sammensat en række rejser til Danmarks kampe ved den kommende kvalifikationsrunde. Bestil din fodboldrejse til Schweiz, Irland eller Georgien allerede i dag, og bliv en del af den dedikerede fanskare, der hjælper herrerne til europamesterskabet i 2020.