Belgiens Grand Prix

Belgiens Grand Prix - Circuit De Francorchamp

Tæt på grænsen til Tyskland i Ardenner bjergene ligger den legendariske og smukke Circuit De Francorchamp.

Her køres Belgiens Grand Prix.

Circuit De Francorchamp, som i folkemunde bare kaldes Spa, er en af de 4 oprindelige baner i Formel 1 kalenderen. Den var med, da den første VM-serie blev afviklet i 1950, og selvom banen i Ardenner-bjergene har været ude af Formel 1 kalenderen ved flere lejligheder, er der indtil nu kørt over 50 Formel 1 grandprix'er på banen.

Dette løb er også kaldet danskerløbet, da rigtig mange danskere vælger at køre til Belgien for at følge løbet.

De første år var banen 14,9 km lang og kendt for at være farlig. Der blev flere steder kørt meget tæt på bygningerne med hastigheder helt op over 300 km/t.
I dag er banen forkortet til lidt over 7 km, men den har bevaret mange af de spektakulære dele, såsom Eau Rouge-kurverne og La Source hårnåle svinget. Det er det længste løb på F1-kalenderen, og løbet er meget populært blandt kører og hold med dens lange lige strækninger og hurtige kurver.

Løbet har tidligere haft ry for at være regnvejrsløb, men det er lidt en skrøne, da vejret har været godt de senere år.

Mange vælger Bruxelles, som er cirka 140 km fra banen. Det er en dejlig storby at være i og transporten klares enten ved at køre i bil eller tage toget. Det mest prisvenlige er at bo i Bruxelles.
Det er også muligt at vælge hotel i Aachen, som ligger ca. 60 km fra banen. 

LA Travel tilbyder flere forskellige billetkategorier, lige fra Guld 1 og 9, som giver udsigt over Pit-området til Bronze som er general admission uden tribune adgang

Tilbuddet er udløbet. Kontakt os for mere information.