Jacksonville Jaguars vs Atlanta Falcons

Jacksonville Jaguars vs Atlanta Falcons

1. Oktober 2023 - Wembley Stadium

Sæsonens første NFL kamp på Europæisk jord spilles mellem Jaguars og Falcons.

Jaguars har spillet en NFL kamp i London i alle sæsoner siden 2013 pånær 2020, da Corona satte en stopper for det. Kampen spilles på det legendariske Wembley Stadium, som efterhånden kan kaldes Jaguars anden hjemmebane!

Jaguars har også et fantastisk hold, som sidste år nåede frem til Conference Semifinalen, hvor de slået af de senere Super Bowl mestre, Kansas City Cheifs. 

Det kan blive en utrolig spændende kamp, hvor en spiller som Calvin Ridley kan møde sin gamle klub efter at have være suspenderet hele sidste sæson. Jaguars har også stortalentet, Trevor Lawerence, som også bliver magisk at se!

Atlanta Falcons kommer med et friskt og ungt hold, som vil vise alle hvad de kan. Særligt spændende bliver Falcons førsterunde valg runningbacken, Bijan Robinson. 

Pakken indeholder:

  • 2 overnatninger på President Hotel London 3,5-Stjernet
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til kampen
  • Foredrag af Jesper Elming før kampen
  • Dansk rejseleder

Foredrag af Jesper Elming
Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL i London med LA Travel.
Med stor succes har vi i mange år haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og selvfølgelig er han også med igen i 2023.
Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. Han vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil komme ind på hvor stort NFL er i USA, deres interesse i at spille i Europa, og endelig vil han give sit bud på, hvordan kampen forløber.
Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

Pakkepris
3.495 DKK / person
Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
Spørg