NFL 2020 East coast

Thanksgiving-tur med et rivalopgør og Super Bowl mestrene mod Tom Brady

NFL og Thanksgiving hører sammen og vi har de seneste år haft stor succes med vores Thanksgiving-ture. I år bliver ingen undtagelse, når vi skal se braget mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens på Thanksgiving Thursday, og så tager vi direkte videre til Tampa for at se en gammel kending. Tom Brady har skiftet Patriots ud med Buccaneers, og de møder Super Bowl mestrene fra Kansas City Chiefs. Ja undskyld - men det er bare en monsterfed tur!

Thanksgiving Football
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
Det er en ny-klassiker i NFL, når disse to divisionsrivaler fra AFC North ramler sammen. De to mandskaber er proppet med store stjerner, men ingen er større - hverken fysisk eller spillesmæssigt - end de to quarterbacks. Steelers’ Ben Roethlisberger synger på sidste vers, men har måske ét sidste Super Bowl-skud i bøssen, mens Ravens’ Lamar Jackson blot er i sit tredje år og allerede sidste sæson blev kåret til NFLs mest værdifulde spiller. De to klubber spiller altid tætte kampe, og opgøret her kan få stor indflydelse på slutspillet. Steelers er på hjemmebane på det imponerende Heinz Field, men Ravens kommer som favoritter.

Tom Brady mod Patrick Mahomes
Vi flyver videre til Tampa, hvor vejret forhåbentlig stadig er dejligt, og hvor der bliver mulighed for at nyde både sol, strand og vand i sen november. Og hvad med football siger du… Jo, det skal vi også se, og det bliver noget af det fedeste, vi nogensinde har haft på programmet. Tampa Bay Buccaneers med Tom Brady og Rob Gronkowski på holdet mod Super Bowl mestrene fra Kansas City anført af Patrick Mahomes. Det er en kamp, som alle fans og eksperter allerede ser frem til, og det bliver en re-match mellem de sidste to års Super Bowl MVPs. Brady nappede den i 2019, mens Mahomes tog den i februar. Det bliver et festfyrværkeri på banen med masser af store profiler, og så skal du glæde dig til at se et stadion uden lige. Der står et sørøverskib i den ene ende, som skyder kanonerne af, hver gang Bucs scorer, og hele området bag skibet er en sørøverlandsby. Det finder du ikke lige i Europa.

Mandag - Monday Night Football
En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det. Ugens Monday Night kamp er opgøret mellem Philadelphia Eagles og Seattle Seahawks. Begge hold vil formentlig kæmpe med om slutspilspladser, og opgøret kan være meget vigtigt for begge hold. Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar i nærheden og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs eller en omgang Surf n Turf som Tampa er kendt for.


Booking information 

Vil du gerne dele værelse for at spare enkeltværelsestillægget, så blot skriv det i noten i bookingen, så retter vi til i bookingen. Muligheden er at hvis man gerne vil dele værelse med en af samme køn, så tilbyder vi denne løsning. Værelset vil selvfølgelig være med 2 senge. Lykkedes det os ikke at finde en du kan dele værelse med, så får du stadig værelset til den samme pris J

Covid-19
Skulle vi være så uheldige at vi ikke kan enten rejse til USA eller komme ind til kampen såfremt de skal spilles uden tilskuere, så har man selvfølgelig ret til at få sine penge tilbage, så en booking er uden risiko i forhold til denne situation som verden står i pt.

Pris
Pris pr. person                           Kr. 17.495.-

Singletillæg                                 Kr. 4.495.-

Inkluderet i rejsen.

Fly t/r

Skatter og afgifter

3 overnatninger på Hotel Drury Plaza Pittsburgh

Morgenmad på hotellet i Pittsburgh

4 overnatninger på Hotel Hampton Inn and Suites Tampa

Morgenmad på hotellet i Tampa

Alle transfer fra Lufthavne til Hoteller

Transfer til/fra stadion i Tampa

Billet til kampen Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers

Billet til kampen Kansas City Cheifs @ Tampa Bay Buccaneers

Dansk rejseleder

Claus Elming som laver oplæg til kampene

Pakkepris
17.495 DKK / person
NFL i Pittsburgh og Tampa
Bestil