NFL kommer til London i efteråret 2019

Ligesom de mange foregående år, spilles der i løbet af efteråret 2019 NFL i London.

I 2019 er det annonceret at der spilles 4 kamp i London, 2 på Wembley og 2 på Tottenhams nye stadion. Det er endnu ikke annonceret hvem der møder hvem eller hvilke datoer der spilles.

Den 12. december 2018, blev det så annonceret, hvilke 5 hold der skal have hjemmebane i de 5 NFL kampe der spilles uden for USA i 2019. 4 af kampene spilles jo som bekendt i London, og den sidste spilles i Mexico City. Jacksonville Jaguars, Los Angeles Chargers, Los Angeles Rams, Oakland Raiders og Tampa Bay Buccaneers, er de 5 hold som skal spille NFL international regular-season kampe i 2019.
Vi ved dog stadig ikke hvilke af de 4 hold, som ender med at skal have hjemmebane i London.

Claus Elming skriver på Gulklud.dk
"Det eneste vi med sikkerhed kan sige er, at Jacksonville Jaguars spiller i London og med stor sandsynlighed skal spille på Wembley. Jaguars har fundet et andet hjem på Wembley i London, og de skal med garanti ikke til Mexico. De ryger næppe heller ikke ud på Tottenhams nye bane, som står klar til næste år, og som skal lægge græs til to kampe i 2019."

Og i kombination med de vedvarende rygter om at Green Bay Packers skal spille i London i 2019, sammen med det fakta at de skal møde Raiders på udebane, så kunne man jo fristes til at drømme om netop sådan en kamp i London til efter året.

Men intet er sikkert endnu. Så vi må vente til det sidste bliver annonceret fra NFL.

Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. Så bestil allerede nu og sikker dig din plads til NFL London 2019


Pakken indeholder:

  • Direkte fly fra København/Billund/Aarhus
  • 2 overnatninger på Royal National Hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til kampen (kan opgraderes senere)
  • Oplæg af Jesper Elming før kampen
  • Dansk rejseleder


Det er endnu ikke annonceret hvem der møder hvem eller hvilke datoer der spilles.
Men du kan allerede nu sikre dig en plads på stadionet, til en af kampene nu.

Bestil nu og sikker dig allerede nu DIN tur til NFL London 2019.

LA Travel har i flere år med stor succes haft en af Danmarks bedste NFL eksperter med på vores ture til London og selvfølgelig er han også med igen i 2019. Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om Amerikansk Fodbold. Han vil inden NFL kampen i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper. Det er tydeligt når Jespers Elming fortæller om amerikansk fodbold, hvor stor hans passion for sporten er.


Når kampene er fastlagt, vil du herefter få muligheden for at vælge flytider.

Site.Offer.Expired <- needs translation for Danish (Denmark)