NFL London 2019

Allerede nu er NFL kommet med nyheden om at der skal spilles 4 kampe i London i 2019. Der spilles 2 kampe på Wembley og 2 på Tottenhams nye stadion, som er ny i NFL sammenhæng. Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. . Derfor tilbyder vi allerede nu at du kan sikre dig en rejse til London og se NFL. Køb din rejse allerede nu, og når kampene bliver annonceret, så vælger du hvilken du vil have.

Det er endnu ikke annonceret hvem der møder hvem eller hvilke datoer der spilles på, men du kan allerede nu sikre dig en plads på stadionet, til en af kampene nu.


Pakken indeholder:

  • Direkte fly fra København/Billund/Aarhus
  • 2 overnatninger på Royal National Hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til kampen (kan opgraderes senere)
  • Oplæg af Jesper Elming før kampen
  • Dansk rejseleder

Bestil nu og sikker dig allerede nu DIN tur til NFL London 2019.

LA Travel har i flere år med stor succes haft en af Danmarks bedste NFL eksperter med på vores ture til London og selvfølgelig er han også med igen i 2019. Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om Amerikansk Fodbold. Han vil inden NFL kampen i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper. Det er tydeligt når Jespers Elming fortæller om amerikansk fodbold, hvor stor hans passion for sporten er.

Når kampene er fastlagt, vil du herefter få muligheden for at vælge flytider.

Pakkepris 3.395 DKK / person

NFL London 2019