NFL London presale 2020

NFL kommer til London i efteråret 2020

I 2020-sæsonen spilles der flere NFL-kampe i London, og du kan allerede nu forudbestille din NFL-oplevelse til efteråret.

Vi ved, at der kommer minimum fire kampe i London til næste år, med to på Wembley og to på Tottenhams nye stadion. Det er endnu ikke annonceret hvem, der kommer på besøg, eller hvilke datoer der spilles.
Dette forsalg fungerer ved at du ved køb af denne pakke, bliver garanteret din plads på stadion, til lige nøjagtigt den kamp du ønsker, når kampene spilles i efteråret 2020.

Update: Det er blevet fastlagt at Jacksonville Jaguars har hjemmebane i de 2 kampe på Wembley. Derudover ved vi, at Atlanta Falcons skal spille på Tottenham Stadium.

 

Igennem årene har vi sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og så sent som i efteråret 2019 havde vi over 600 danskere i London til NFL. Skal du med i 2020, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv og din yndlings rejsepartner eller største NFL-ven.
31 af NFLs 32 klubber har allerede spillet i England. Kun Green Bay Packers har stadig ikke taget turen over atlanten, men der er vedvarende rygter om, at Aaron Rodgers og co. endelig kommer på besøg i den engelske hovedstad. Vi ved senest omkring Super Bowl, hvilke klubber, der får hjemmebane i London til næste år, men kender ikke det fulde kampprogram for kampene før i løbet af foråret.

 

Pakken indeholder:
Direkte fly fra København/Billund/Aarhus
2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes senere) 
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes senere)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

 

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2020.

 

Oplæg med Jesper Elming
Eksklusivt med LA Travel, får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL London med Gul Klud og LA Travel.
Vi har i flere år med stor succes, haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London og selvfølgelig er han også med igen i 2020.
Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. Han vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe.
Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

Når kampdatoerne og holdene er offentliggjort, kan der frit vælges hvilken kamp man ønsker at komme til.
Her vil du også kunne vælge flytiderne til din rejse og der vil være mulighed for at opgradere hotel.
Billetterne vil kunne opgraderes, ud fra de mulighed der gives os af NFL. dette vil tilbyde på et senere tidpunkt

Nfl London Games Logo
Pakkepris
3.495 DKK / person
NFL London Home Team - NFL London Away Team
Bestil