NFL og juleshopping i Los Angeles og Arizona

NFL og juleshopping i Los Angeles og Arizona

Med de nye rejserestriktioner til USA er vi lykkelige for langt om længe, at kunne præsentere årets NFL-tur til USA. Vi skal til til Arizona og Los Angeles, og der bliver både tid til masser af football og til at købe den helt unikke julegave til familien derhjemme.

Vi skal se to NFL-kampe på stadion:
Monday Night 13. dec.: Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
Thursday Night 16. dec.: Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs

Det er to vildt fede kampe og begge divisionsopgør, der så sent i sæsonen kan blive meget afgørende for både divisionstitel, slutspil og seedning.

Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
Du kan glæde dig til et divisionsbrag i ørkenen, hvor Cardinals og Rams ramler sammen i et meget vigtigt opgør for begge mandskaber.

Du skal opleve Cardinals angreb med Kyler Murray og hans arsenal af receivere i DeAndre Hopkins, Rondale Moore, Christian Kirk og AJ Green.

De er oppe mod NFLs bedste forsvarsspiller Aaron Donald, der suppleres af spillere som Jalen Ramsey og Leonard Floyd, der vil jagte Murray hele dagen.
Glæd dig til et besøg på State Farm Stadium, hvor vi indendørs og i Air condition kan nyde NFL fra øverste hylde i Monday Night Football.

Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
Torsdag skal vi i Los Angeles ind på NFLs nye flagskib, når du skal se årets Super Bowl stadion. SOFI-stadium er både Chargers' og Rams nye hjemmebane, og du kan glæde dig til opgøret mellem af to af NFLs største stjerner på quarterback-positionen, når Justin Herbert og Patrick Mahomes krydser klinger. Det er festfyrværkeri fra øverste hylde.

Ligesom mandagens opgør er det et rent divisionsopgør, der så sent i sæsonen kan blive meget afgørende for begge mandskaber.

Men inden du skal se NFL live mandag bliver der mulighed for lige at komme sig over det værste jetlag, når søndagen byder på masser af football… på storskærm.
Lige ved siden af vores hotel i Glendale ligger Westgate Entertainment District, hvor du kan shoppe, spise, spille, lege og naturligvis se masser af football på en sportsbar sammen med Claus Elming og de andre medrejsende hele dagen. Der er NFL fra kl. 10 til kl. 20 søndag så om ikke du også får mulighed for at spise lidt amerikansk snask undervejs.  

Vi kører i bus fra Phoenix til den ikoniske filmby Los Angeles tirsdag og du har både tirsdag, onsdag og det meste af torsdag til at udforske den legendariske storby. Tag et smut i Disneyland eller Universal Studios, lej en bil og cruise ned af Hollywood Boulevard, eller tag på stranden og nyd solen og bølgerne midt i december.

Pris pr. person           Kr. 11.995.-
Enkeltværelsestillæg Kr. 5.495.-

Prisen inkluderer:

  • 3 overnatninger Hotel Holiday Inn Glendale Sports District Phoenix
  • 3 overnatninger på Hotel Westin Bonaventure Los Angeles
  • Transport Phoenix Lufthavn - Hotel
  • Transport fra Phoenix til LA
  • Transport t/r til stadion i Los Angeles
  • Transport fra Hotel til Lufthavn i Los Angeles
  • Billet til kampen LA Chargers - Kansas City Chiefs
  • Billet til kampen Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
  • Oplæg til kampene med Claus Elming
  • Dansk rejseleder

*** Fly er ikke inkluderet ***
Da vi desværre er tæt på afrejse har vi ikke mulighed for at inkludere flyene. Reglerne hos flyselskaberne for gruppebookingerne gør det desværre ikke muligt. Alle bedes derfor booke egne fly. Claus Elming og turens rejseleder rejser på de nedenstående afgange, og det vil være udfra dem at transport t/r fra lufthavn og hotel vil køre. Booker man andre fly på andre tider eller dage må man meget gerne lige give besked.

Flyene er med SAS

11 december:
CPH - IAD 12:20 - 15:15
IAD - PHX 17:35 - 20:46

17 december:
LAX - CPH 11:10 - 07:00+1

Rejser du alene og vil gerne undgå og betale enkeltværelsestillæg, så tilbyder LA Travel på disse USA ture og sætte dig sammen med en anden af samme køn for at spare disse penge. Værelset vil altid have 2 senge. Skriv til os på info@latravel.dk såfremt i ønsker dette.

Pakkepris
11.995 DKK / person
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams + Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs
Bestil