NFL Playoffs, here we come!

For første gang nogensinde laver LA Travel sammen med Gul Klud og Claus Elming en tur til NFL-slutspillet i januar, og du kan komme med.

NFLs slutspil består af tre runder inden Super Bowl, og mange anser divisionsrunden for at være den bedste football-weekend hele sæsonen.
Det er her NFLs bedste otte hold mødes. De fire bedste divisionsvindere træder ind i slutspillet og møder vinderne af Wild Card-kampene fra ugen før.

Vi kender ikke kampene endnu og kender faktisk heller ikke destinationen, men ved bare at vi skal opleve det ypperste NFL har at byde på og den fedeste stemning, når der kæmpes om semifinalepladser i playoffs.

Når grundspillet slutter søndag d. 30. december, kan du i ro og mag se frem til nytårsaften, og vide at under 14 dage senere står du til NFL Playoffs på et stadion i USA.

Vi lægger os fast på turen, så snart vi har en fornemmelse af, hvem der kommer i slutspillet og hvem, der får hjemmebane i divisionsrunden.

Lige nu kunne turen gå til alt fra Los Angeles til New Orleans til Kansas City til New England, men intet ligger fast. Hvem ved, måske får vi endda to playoff-kampe på samme tur. Om ikke andet ser vi den ene kamp live og de andre på fjernsyn, så du ikke går glip af noget NFL, mens du er væk.

Claus Elming er med på hele turen og vil lave oplæg til kampen(e) samt fortælle om NFLs historie, Super Bowl anekdoter og meget mere.

Udrejse d. 11 januar
Hjemrejse d. 14. januar
(Ankomst d. 15. januar)

Pakken indeholder:

  • Fly t/r fra København(1)
  • Skatter og afgifter
  • 3 overnatninger på 3* hotel I byen(2)(3)
  • Transfer t/r lufthavn - hotel
  • Transfer t/r hotel - stadion
  • NFL Ekspert Claus Elming
  • Billet til kampen
  • Dansk rejseleder

Tilmeld dig nu og vær sikker på at få en plads på denne unikke tur, hvor du måske kommer til at se den kommende Super Bowl mester live.

(1) Flytiderne vil bliver oplyst på et senere tidspunkt, når destinationen er bestemt
(2) Vil du gerne spare dit enkeltværelses-tillæg så tilbyder vi at sætte dig sammen med en af samme køn i et værelse med 2 senge. Ønsker du dette, og vi ikke har en, du kan bo sammen med, så betaler LA Travel dit enkeltværelses-tillæg
(3) I bestillingsprocessen vil hotellet fremgå som at være i Los Angeles. Det vides endnu ikke hvor turen vil gå hen.

Denne tur vil kun blive afviklet ved min. 15 tilmeldinger

Site.Offer.Expired <- needs translation for Danish (Denmark)