NFL Tour 2

Everything is bigger in Texas.

Sådan lyder statens velkendte slogan og det er ikke en overdrivelse, når man taler om Dallas Cowboys nye stadion og ikke mindst storskærmen. Den fylder det samme som et større lejlighedskompleks med 7 etager og skærmen er naturligvis i fuld HD.

På den måde går du ikke af af noget, uanset hvor du sidder på det store stadion, der har plads til over 100.000 tilskuere, og som danner rammen om den første af vores tre kampe på denne fede Thanksgiving-tur.

Thanksgiving Thursday

Dallas Cowboys - Buffalo Bills.

Det er et sjældent møde på Thanksgiving, når der er Super Bowl rematch mellem Cowboys og Bills. Selvom det er længe siden, at Cowboys vandt Super Bowl 27 og 28 over Bills, er der stadig noget magisk over dette opgør. Væk er Troy Aikman og Jim Kelly. Nu hedder de to quarterbacks Dak Prescott og Josh Allen. Læg dertil superstjerner som Ezekiel Elliott, Amari Cooper og Demarcus Lawrence hos Cowboys, og LeSean McCoy og den tidligere Cowboys-spiller Cole Beasley hos Bills, og så har du ingredienserne til en underholdende affære på den store amerikanske helligdag. Kampen bliver vist i hele USA og der vil være et stort anlagt show med musik og underholdning i pausen. Og så må vi heller ikke glemme de verdensberømte cheerleaders fra Dallas Cowboys.

Fredag - College Football

Texas Longhorns - Texas Tech

Turen går til Texas hovedstad, når vi skal til college football og et af de helt store rivalopgør, når Texas Longhorns tager imod Texas Tech. Glem alt om NFL, baseball og basketball - Texas Longhorns er Austins favoritter, og det er en fuldstændig magisk oplevelse at se dem spille på hjemmebane. College football er noget helt andet end NFL. Reglerne er naturligvis nogenlunde de samme, men der er en helt anden stemning og med en gigantisk tailgate forfest inden kampen. Glæd dig til at se Texas Memorial Stadium med plads til over 100.000 tilskuere og en stemning udover det sædvanlige. Longhorns er desuden storleverandør af spillere til NFL, så her får du muligheden for at se nogle af fremtidens stjerner. Af nuværende NFL-stjerner kan nævnes Earl Thomas fra Ravens, Marquise Goodwin fra 49ers, Justin Tucker fra Ravens og mange flere. På turen vil der også blive gjort ophold i et stort Shoppingmall, det er jo trods alt BLACK FRIDAY.

Søndag - Patriots og Hjalte Froholdt

Houston Texans - New England Patriots

De forsvarende Super Bowl mestre er blevet forstærket med lidt dansk dynamit. Hjalte Forholdt fra Svendborg er nu holdkammerat med Tom Brady og de andre stjerner hos New England Patriots, og du kan opleve hele holdet, når de er på en svær kamp på udebane mod Houston Texans. Sidstnævnte stiller op med et af ligaens giftigste forsvar anført af JJ Watt og Jadeveon Clowney, som skal forsøge at stoppe Tom Terrific og co. Det bliver et brag af en kamp, som kan få indflydelse på, hvordan slutspillet kommer til at se ud. Og måske med en dansker på banen.

Mandag - Monday Night Football

Seattle Seahawks - Minnesota Vikings

En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det. Mandag aften kan du se Claus Elming iklædt lilla fra top til tå og med nerverne udenpå tøjet, når Minnesota Vikings møder Seattle Seahawks. Du kan se kampen sammen med ham og de andre medrejsende på en sportsbar i Houston og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs, burgers og alt andet godt fra det berømte Texas barbecue-køkken

Inkluderet I Turen:

 • Fly t/r med British Airways / American Airlines
 • Skatter og afgifter
 • 3 overnatninger I Dallas
 • 4 overnatninger I Houston
 • Morgenmad på hotel I Houston
 • Transfer lufthavn / Hotel t/r
 • Transfer fra Dallas til Houston med stop I Austin
 • Transfer til kampene I alle 3 byer
 • Billet til kampen Buffalo Bills @ Dallas Cowboys
 • Billet til kampen Texas Tech @ Texas Longhorns
 • Billet til kampen New England Patriots @ Houston Texans
 • Dansk rejseleder
 • Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til alle kampe.

Flytider (lokale tider)

 • 26 november 07:05 - 08:10 København - London
 • 26 november 11:15 - 15:45 London - Dallas
 • 03 december 16:00 - 07:00+1 Houston - London
 • 04 december 08:55 - 11:50 London - København

Rejser du alene og vil gerne undgå og betale enkeltværelsestillæg, så tilbyder LA Travel på disse USA ture og sætte dig sammen med en anden af samme køn for at spare disse penge. Værelset vil altid have 2 senge. Skriv til os på info@latravel.dk såfremt i ønsker dette.

Tilbuddet er udløbet. Kontakt os for mere information.