NFL USA Tour 1

Fire fede hold, to nye byer, ét vildt stadion og én ung superstjerne!

To stater i det nordlige USA har stolte football-traditioner, men har aldrig vundet Super Bowl. Minnesota har siden 1960 heppet på deres Vikings, og fire gange har de stået i Super Bowl, blot for at tabe alle fire gange. Lidt derfra finder vi staten Ohio. Det er NFLs fødested og her ligger NFLs Hall of Fame også. Staten er også hjemby for Cleveland, der har spillet professionel football siden 1946, men aldrig har stået i en Super Bowl. Men måske ændrer det sig nu. Klubben og byen har fået en ny helt: Quarterback Baker Mayfield.

Thursday Night Football

Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

Det er et af NFLs største arvefjendeopgør, du skal være vidne til, når Browns tager imod Steelers. De to klubber har mødtes næsten hvert år siden 1950, og som AFC North rivaler mødes de nu to gange hvert år.

Steelers har gennem de sidste mange sæsoner været totalt dominerende, men med den unge quarterback Baker Mayfield er der pludselig håb og drømme i Cleveland. Du skal opleve et brag mellem den unge og den gamle, når Steelers stiller til start med den dobbelte Super Bowl mester og efterhånden levede legende Ben Roethlisberger. Og så skal vi naturligvis ikke glemme at Browns har hentet en vis Odell Beckham Jr. inden sæsonen.

I Cleveland skal du naturligvis også prøve en af de lokale specialiteter og smage en Polish Boy (bedre kendt som en Hotdog med de hele).

Skol - Islandsk klap i Minnesota

Minnesota Vikings - Denver Broncos

Princes Purple Rain pumper ud gennem højttalerne. Stadion er lyst op i lilla. Spillerne kommer på banen gennem stævnen på et vikingeskib, mens gallionsfiguren spyer ild ud af munden. Trommen hamrer rytmen ind, tilskuerne laver deres bedste islandske klap og råber Skol - uden at ane hvad det betyder. Velkommen til Minnesota og Vikings nye ultrafede stadion. Modstanderen denne søndag aften er Denver Broncos anført af deres nye quarterback Joe Flacco og et giftigt forsvar med Von Miller som den store stjerne. Du skal se kampen sammen med Claus Elming, der helt sikkert sidder med nerverne udenpå det lilla tøj. Det kan kun blive en fed oplevelse, som du vil fortælle dine venner og bekendte om længe efter, du er kommet hjem. I Minnesota bliver der også mulighed for at besøge USAs største shoppingcenter. The Mall of America er så stor, at den har et Tivoli i midten og så ellers fire etager med butikker, restauranter og biografer. Hvem sagde shop amok?

Mandag - Monday Night Football

LA Chargers - Kansas City Chiefs

En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det. Efter sidste års katastrofe i Mexico City prøver NFL igen at stable en kamp på benene, og denne gang skal Chargers og Chiefs møde i et rent AFC West opgør på Azteca Stadium. Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar i Minneapolis og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs og måske en Jucy Lucy burger, der er en Minnesota specialitet.

Der bliver god mulighed for forhåbentligt og se mere Amerikansk sport mens vi er i Minneapolis.

Inkluderet I turen:

 • Fly t/r med KLM
 • Skatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Hotel Westin Downtown Cleveland
 • 4 overnatninger på Hotel AC By Marriott Minneapolis Downtown
 • Transfer, Lufthavn til hotel i begge byer t/r
 • Billet til Pittsburgh Steelers @ Cleveland Browns
 • Billet til Denver Broncos @ Minnesota Vikings
 • Dansk rejseleder
 • Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til begge kampe

Flytider (lokale tider)

 • 13 november 14:10 - 15:35 København - Amsterdam
 • 13 november 17:00 - 18:50 Amsterdam - Minneapolis
 • 13 november 20:20 - 23:16 Minneapolis - Cleveland
 • 15 november 07:04 - 08:15 Cleveland - Minneapolis
 • 19 november 15:15 - 06:35+1 Minneapolis - Amsterdam
 • 20 november 07:50 - 09:10 Amsterdam - København

Rejser du alene og vil gerne undgå og betale enkeltværelsestillæg, så tilbyder LA Travel på disse USA ture og sætte dig sammen med en anden af samme køn for at spare disse penge. Værelset vil altid have 2 senge. Skriv til os på info@latravel.dk såfremt i ønsker dette.

58/5000 Tilbuddet er udløbet. Kontakt os for mere information.