Oakland Raiders - Chicago Bears

Kampene er nu fastlagt på de givne datoer. De internationale kampe byder i år på tre divisionsopgør og fem playoff deltagere, og så kommer Houston Texans og Carolina Panthers for første gang til Europa og spiller.

Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. Så bestil allerede nu og sikker dig din plads til NFL London 2019.

Denne kamp spilles på Tottenham New Stadium

Billetopgraderinger vil komme på et senere tidspunkt.

Pakken indeholder: * Direkte fly fra København/Billund/Aarhus/Hamburg * 2 overnatninger på Royal National Hotel * Morgenmad på hotellet * Billet til kampen (kan opgraderes senere) * Oplæg af Jesper Elming før kampen * Dansk rejseleder

LA Travel har i flere år med stor succes haft en af Danmarks bedste NFL eksperter med på vores ture til London og selvfølgelig er han også med igen i 2019.
Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om Amerikansk Fodbold. Han vil inden NFL kampen i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på hvor stort NFL er i USA, og endelig vil han give sit bud på hvordan kampen vil forløbe. Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

Det er tydeligt når Jespers Elming fortæller om amerikansk fodbold, hvor stor hans passion for sporten er.

Pakkepris 4.995 DKK / person

Oakland Raiders - Chicago Bears