Seattle og Los Angeles med Claus Elming

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel på denne november-tur til Seattle og Los Angeles.

Den her tur er simpelthen så fed. Vi lægger ud med to dage i Seattle, hvor du får mulighed for at se to af NFLs allerbedste quarterbacks, når Russell Wilson og Aaron Rodgers krydser klinger på Thursday Night Football. Seattle Seahawks tager imod Green Bay Packers på CenturyLink Field, der er kendt for sin vanvittige larm, når den berømte 12.-mand hepper på hjemmeholdet. Opgøret er også blevet en moderne klassiker, hvor der har været mange berømte afgørelser indenfor de seneste sæsoner.

Efter kampen drager vi til Los Angeles, hvor vi skal være fire dage og kan nyde sol, strand, Hollywood og masser af football. Lørdag har du mulighed for at komme ind og se en helt igennem legendarisk college-kamp, når de to lokale universiteter USC og UCLA, brager ind i hinanden på Rose Bowl Stadion. Kampen tilkøbes ved siden af, men du må ikke gå glip af denne oplevelse. Søndag skal du så ind på NFLs mindste stadion, når vi tager til StubHub Field for at se LA Chargers og Denver Broncos i et rent AFC West møde. Der er altid tryk på, når disse to rivaler mødes, og du kommer helt tæt på banen på dette intime stadion. Der er masser af profiler med i kampen, f.eks. de to quarterbacks Philip Rivers og Case Keenum, pass rusherne Von Miller og Joey Bosa, receiverne Keenan Allen og Demarious Thomas, og mange flere. Og ja, Andreas Knappe er stadig en del af Broncos, og vi håber naturligvis, han er på holdet til den tid også.

Kampene som er inkluderet er:
15 november Green Bay Packers @ Seattle Seahawks
18 november Denver Broncos @ Los Angeles Chargers

Kampe som kan tilkøbes (min antal for at bussen kører):
17 november USC Trojans @ UCLA Bruins (College Football)

NFL Guruen Claus Elming deltager på denne tur som NFL Ekspert. Desuden tager han imod spørgsmål og fortæller anekdoter fra sit arbejde igennem 20 år med NFL.

Inkluderet i prisen:
* Fly t/r
* Skatter og afgifter
* 2 overnatninger på Hotel Crown Plaza Seattle Downtown
* 4 overnatninger på Hotel Westin Bonaventure LA Downtown
* Transfer fra lufthavn til hotel t/r
* Transfer til kampen i Seattle t/r
* Transfer til kampen i Los Angeles t/r
* Billet til kampen mellem Packers @ Seahawks
* Billet til kampen mellem Broncos @ Chargers
* Dansk rejseleder
* Oplæg ved Claus Elming m.fl.

Flytider med forbehold for ændringer:
14 november København - London 10:30 - 11:40
14 november London - Seattle 14:25 - 16:20

16 november Seattle - Los Angeles 10:35 - 13:25

20 november Los Angeles - London 17:50 - 12:20+1
21 november London - København 14:20 - 17:15

Hotel Crown Plaza Seattle Downtown Dette hotel ligger i centrum af Seattle, tæt ved seværdigheder såsom det historiske Pike Place Market samt Washington Convention & Trade Center. Hotellets bekvemme faciliteter omfatter egen restaurant.

Crowne Plaza Seattle - Downtown Are byder på døgnåbent fitnesscenter med konditionstræningsudstyr samt gratis veludstyret business-center. Efter en travl dag kan gæsterne smage autentiske Pacific Northwest-retter i hotellets Regatta Bar & Grille. Man finder mange aktiviteter og seværdigheder i området omkring Seattle Crowne Plaza. Gæsterne kan gå på indkøb i butikscenteret Westlake Center Mall, eller tage på oplevelse på vandet med et Argosy-krydstogt

Hotel Westin Bonaventure Los Angeles Downtown Dette hotel har restaurant på 35. etage med panoramaudsigt og udendørs pool. Hotellet ligger blot 1,6 km fra Grammy Museum, Los Angeles Convention Center, Nokia Theatre L.A. LIVE og Staples Center.

Alle de moderne værelser på The Westin Bonaventure Hotel & Suites har gulv til loft-vinduer, aircondition, værdiboks til bærbar computer, vækning, stort skrivebord samt eget badeværelse med gratis spa-toiletartikler. Værelserne er indrettede i jordfarver og har luksussengetøj. Der er desuden på faciliteter til at lave Starbucks-kaffe og Tazo-te. Nogle af suiterne har også rummeligt opholdsområde.

LA Prime på The Westin Bonaventure har udsigt over centrum af Los Angeles, og der serveres gourmet-bøffer samt fiske- og skaldyrsretter. I Lakeview Bistro og i loungen BonVista tilbydes der klassiske amerikanske retter, og der serveres friske snacks i Lobby Court. Los Angeles The Westin Bonaventure Hotel & Suites tilbyder tøjrens, parkeringsservice, interaktive madlavningskurser samt fitnesscenter. Der er desuden døgnåben reception. Dodger Stadium ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet. Los Angeles' internationale lufthavn ligger 20 minutters kørsel fra The Westin Bonaventure Hotel & Suites, og der er 32 km til Venice Beach.

Tilkøbsture:
17 november USC @ UCLA (min 15 personer) med Bus t/r og billet
Pris pr. person Kr. 2.695.-

16 november City Tour in LA (dette bliver en aften tur) (min 15 personer) med Bus t/r og Lokal guide Pris pr. person Kr. XXX

Rejser du alene?
Vi har altid mange som rejser alene på vores NFL rejser, og alle er velkomne. Vi plejer at lave forskellige aktiviteter sammen, så du føler, at du rejser sammen med en gruppe.

Vil du gerne spare dit enkeltværelses-tillæg så tilbyder vi at sætte dig sammen med en af samme køn i et værelse med 2 senge. Ønsker du dette, og vi ikke har en, du kan bo sammen med, så betaler LA Travel dit enkeltværelses-tillæg

Site.Offer.Expired <- needs translation for Danish (Denmark)