LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato

Hjem / Fodboldrejser / Premier League / Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur FC

”The Spurs”, eller Tottenham Hotspur FC, som er klubbens officielle navn, er en institution i engelsk klubfodbold. De blev dannet i 1882, og har altså været med i gamet i hele 136 år. I disse år har de bl.a. vundet to engelske mesterskaber, otte FA Cups, og to UEFA Cups. Tottenham er desuden det eneste engelske hold udover Manchester United, der har vundet et større trofæ i hvert eneste årti siden 1950’erne. Tottenham hører til i toppen af Premier League, hvor de er en del af den gruppe af tophold, som går under navnet ”The Big Six”.

Som fodboldfan er England et af de bedste steder at rejse til, for her findes en fodboldkultur, som vi slet ikke kender mage til herhjemme. Hos LA Travel lever vi af at arrangere fodboldrejser til de fedeste destinationer, og vi kommer naturligvis ikke uden om Tottenham. Rejser du til London for at opleve Tottenham spille, vil du blive blæst bagover af brølet fra de tusindvis af fans, og du vil komme i den syvende himmel over kvaliteten af den fodbold, der bliver spillet. Rejs med LA Travel til Tottenham og få en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige.

Oplev de store stjerner fra Tottenham

For tiden spiller Tottenham deres kampe på det legendariske Wembley Stadium. Dette er dog en midlertidig løsning, som kommer til at vare resten af sæsonen. Årsagen er, at White Heart Lane, som ellers har været Tottenhams hjemmebane siden 1899, skal rives ned og erstattes med et større og mere moderne stadion, Tottenham Hotspur Stadium. Det nye stadion med en kapacitet på omkring 62.000 tilskuere forventes færdigt til starten af sæsonen 2019/2020.

Stjernespækket hold

Listen over stjerner, der har været forbi The Spurs er lang. Blandt de største navne i klubbens historie kan nævnes Jimmy Greaves, som er Tottenhams all time topscorer. Også Gareth Bale må betragtes som en Tottenham legende, selv om han stadig er aktiv. I 2013 skiftede han fra Tottenham til Real Madrid på en transfer, der dengang var verdens dyreste nogensinde. Hele 100.8 millioner pund måtte Real Madrid slippe for den hurtige kantspiller.

Rejser man til Tottenham i dag, har man bl.a. fornøjelsen af at kunne se Harry Kane spille i angrebet. Kane har været en fast del af startopstillingen siden 2014, og har i adskillige år været blandt Premier Leagues topscorere. En anden meget god grund til at tage ind og se en Tottenham-kamp er selvfølgelig vores egen Christian Eriksen. Eriksen har gjort det fantastisk for klubben på den offensive midtbane og har til dato nettet imponerende 46 gange for Tootenham i Premier League-sammenhæng.

Fodboldrejsens fordele

Den underholdende fodbold er dog ikke den eneste grund til at tage en tur til Tottenham. En af fordelene ved fodboldrejsen som rejseform er nemlig, at den typisk foregår over flere dage, eksempelvis en forlænget weekend. Det betyder, at du har tid rundt om selve den valgte fodboldkamp til at udforske destinationsbyen. London, hvor Tottenham hører til, er en af Europas mest seværdige byer, og alle vil elske at have en dag eller to til at opleve de mange turistattraktioner i byen.

Et andet meget stort plus ved fodboldrejsen er, at der er taget hånd om alting fra start. Hvis du bestiller en rejse hos LA Travel, sørger vi for at bestille kampbilletten, booke overnatning på et hotel og købe flybillet tur-retur. Det, at der bliver sat flueben ved alle disse ting på én gang, frigiver en masse energi, som du kan bruge på at nyde turen. Alle vores rejser er omfattet af en tryghedspakke, som bl.a. indeholder en 24 timers vagtservice og en prisgaranti, som sikrer dig mod drastiske udsving i valutakurser fra bestillingsdatoen til afrejsedatoen. En fodboldrejse til Tottenham Hotespur FC vil være et minde for livet. Bestil allerede i dag.

Vi arrangerer rejser til de største fodboldbegivenheder

Kære Premier League fan.

Salget af rejser til denne sæson er nu slut. Vi takker for en fantastisk sæson og glæder os meget til at byde jer velkommen igen.

Programmet for den nye sæson fastlægges efter planen den 13 juni og i løbet af ca. 24 timer vil vi have pakker og priser klar. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en e-mail når vi er klar igen.

På gensyn og god sommer!