Fodboldrejser til Tottenham Hotspur FC

Oplev det fantastiske stadion Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham har et sprit nyt stadium fra 2019, Tottenham Hotspur Stadium med plads til 62.850 tilskuere.
Det har fået flere kåringer som et af de flotteste stadions i Europa og er top moderne.
Stemning er god og stadion er bygget med en runding, der gør at lyden inde på stadion når der skråles med på "Come On Your Spurs". 

Flere danskere har spillet i Tottenham:
Allan Nielsen, Christian Eriksen og nu spiller Pierre-Emile Højbjerg

Spillere gennem tiderne
Tottenham har haft store spillere i klubben: Gary Lineker, Paul Gascoigne, Sol Campel, Jürgen Klinsmann, Robbie Keane, Dimitar Berbatov, Rafael Van der Vaart, Luka Modric, Gareth Bale, Son & Harry Kane.

Gareth Bale må betragtes som en Tottenham legende. Gareth Bale starter som ventre back for Tottenham og blev købt fra Southampton. Han blev hurtigt integret på holdet, dog så man hurtigt en udvikling hos den unge Waliser og han kom derfor længere frem på banen. Venstrekan blev den nye position, hvor der var mere plads til udfordrende driblinger og ikke mindst langskud! Bale lavede 42 mål for Tottenham i 146 kampe og blev en stjernespiller på holdet.

I 2013 skiftede han fra Tottenham til Real Madrid på en transfer, der dengang var verdens dyreste nogensinde.
Hele 100.8 millioner pund måtte Real Madrid slippe for den hurtige kantspiller.

Harry Kane er alletiders topscore for Tottenham med 280 mål i den hvid trøje. Kane har været en fast del af startopstillingen siden 2014, og har i adskillige år været fast kandidat til Premier Leagues topscorerne i hver sæson. Kane sigtede efter at blive alletiders Premier League topscore og var tæt på, han scorede 213 mål. Rekorden er på 260 mål, som den engelske legende Allan Shearer har.

Europæisk succes
Tottenham har været en fast faktor i europæisk fodbold og klubber har været i storkampe, der husker at fodboldfans.
Fx havde Tottenham en vild sæson i 2018/19 hvor de kæmpe sig videre fra gruppespillet med flotte præstationer og Tottenham havde en masse drabelig opgør i Champions League, hvor der var spænding til det sidste!

Tottenham vs Ajax var en vanvittig Champions League semifinale, hvor første opgør endte 1-0 til Ajax i Tottenham, men så kom returopgøret som mange fodboldfans var vidne til. Et super Ajax hold med spillere som Mathhijs de Light, Frankie De Jong, Hakim Ziyech, Donny Van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg. Ajax kom foran hurtigt efter 5 minutter på de Light og i det
35 min kom de på 2-0 ved Hakim Ziyech. Det lignede er videre avancement til Ajax ved pausen med en samlet stilling på 3-0.

Efter pausen kom Tottenham bedst ud af starthullerne og fik reduceret til 2-1 med Lucas Moura, pludselig kom han fri af sin markering og scorede flot med venstrebenet i det lange hjørne. Men han var slet ikke færdig endnu, 4 minutter senere var han på pletten igen. Et stort klumpspil med 4-5 berøringer også igen en afslutning med venstre benet i det lange hjørne også var det 2-2! Kampen bølgede frem og tilbage nervørst for begge hold, da en scoring mere ville afgøre hvem der skulle i Champions League Finalen. I overtiden sker det! 96. minut kommer der duel spil og bolden dumper ned til Lucas Moura der sparker til bolden resulut i det langde hjørne med venstrebenet.. hatrick... Ajax er ude.. Tiden er gået... Tottenham er i finalen!

Et vanvittigt comeback af spursholdet, som for altid vil være et stort øjeblik i Champions League historien og ikke mindst for Tottenham. 

Fodboldweekend i London
Når du skal en tur til Tottenham, har du muligheder for flere kampe på en weekend i London. Mange klubber i Premier League er i London, derfor kan du udvide med flere kampe i samme weekend. En super destination hvor der kan kombineres fodboldtur med tidsklubben eller fodboldtur med familien, hvor der er plads til shopping og fodbold. London er en fantastisk by og det bliver bare ikke bedre, at bestille en fodboldrejse til England hovedstad. 

Byg en fodboldweekend til London hos LA Travel.