Fodboldrejser

Ligaer

Cups

Øvrigt

Nyd europæisk topfodbold og lad LA Travel lave turen til dig

Har man én gang været til stede på Camp Nou, Anfield eller Allianz Arena, når topkampene bliver spillet, når verdensstjernerne folder sig ud, og når næsten 100.000 tilskuere brøler med på klub-hymnen, så ved man, at fodbold bare skal opleves live. Derfor har vi hos LA Travel gjort det til vores levebrød at hjælpe danske fodboldentusiaster med at arrangere transport, fodboldbilletter og overnatning i forbindelse med fodboldkampe i Europas topligaer.

Nyd rejsen - slip for besværet

Fodboldrejsen er en populær rejseform, og det er den blandt andet, fordi den fungerer som en samlet pakkerejse. Hvis du køber en fodboldrejse hos LA Travel, så har du på en gang sat flueben ved både flybilletter, hotelovernatninger og adgang til den valgte fodboldkamp. Alt dette bliver nemlig planlagt for dig af vores professionelle rejsekonsulenter, hvilket fjerner en masse ansvar fra dine skuldre. På den måde behøver du ikke bekymre dig om logistikken på din rejse, og derfor kan du bruge al din energi på at nyde ferien.

For at give dig endnu mere frihed til at slappe af på turen inkluderer vi en tryghedspakke i alle vores rejser. Pakken omfatter bl.a. en prisgaranti, som sikrer dig mod udsving i valutakurser fra du bestiller rejsen til du tager af sted. Derudover indgår der også en rejsegaranti og en døgnåben vagtservice i tryghedspakken. Tryghedspakken følger automatisk med, når du booker en rejse hos os, og den er fuldstændigt gratis.

Skræddersyede fodboldrejser

En af årsagerne til, at LA Travel kan tilbyde markedets bedste fodboldrejser, er vores brede netværk. Vi arbejder med lokalt placerede agenter i destinationsbyerne, og det betyder, at vi udover selve bookningen af rejsen kan vejlede om bl.a. byens bedste restauranter, de mest spændende udflugtsmål i området og mange andre nyttige ting. Vores kontakter i branchen er desuden med til at sikre billige flyrejser, og i nogle situationer kan vi endda bruge vores solide netværk til at sælge fodboldrejser til kampe, som ellers er udsolgt.

Vores rejsekonsulenter har stor erfaring med at tilrettelægge fodboldrejser, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige behov eller ønsker til din rejse. Hvis din favoritklub for eksempel ikke er at finde på listen over destinationer, eller hvis du skal planlægge en rejse for en stor gruppe, er vi altid klar til at sammensætte et tilbud på en rejse, som passer til lige netop dine ønsker.

En fodboldrejse er den helt ideelle måde at kombinere storbyferien med fodbold i verdensklasse på, og det er et must for alle fodboldfans. Klik dig rundt på siden for at finde frem til en rejse, du aldrig glemmer.

LA Travel lægger vægt på trygge rejseoplevelser og sikrer, at du får en tryg rejse, allerede fra første kontakt med din rejsekonsulent til du er hjemme igen. I tryghedspakken, som indgår i alle pakkerejserne, får du både prisgaranti, rejsegarantier og 24-timers vagtservice med mere. Gennem vores unikke kontakter og vores brede netværk kan vi sælge fodboldrejser og fodboldbilletter selv til udsolgte events og til markedets bedste priser. Vi arbejder med agenter placeret i destinationsbyerne og på den måde kan vi få glæde af deres lokale kendskab og få gode råd. Klik ind på nogle af de europæiske fodboldligaer, for at se nærmere på markedets billigste og bedste fodboldrejser.

Kom tæt på og mærk stemningen på en fodboldrejse

Old Trafford
Wembley