Eller dato
  • ma
  • ti
  • on
  • to
  • fr

Fodboldrejser

Nyd europæisk topfodbold og lad LA Travel lave turen til dig.

LA Travel laver fodboldrejser efter dine ønsker med fly og spændende hoteller til fodbold i England, Spanien, Italien, Tyskland mfl. Her vil du kunne opleve Europas topligaer, og de absolut bedste fodboldhold på din storbyferie. På vores fodboldture kommer du helt tæt på verdens bedste hold og spillere, og er garanteret billige fodboldbilletter til kampe i ligaer som Premier League, La Liga, Bundesligaen og Serie A, samt Champions League, Europa League og mange flere. Mærk suset, duft græsset og oplev atmosfæren i samvær med fodboldfans på et spektakulær og fyldt stadion i Europa, hvor de stærkeste klubber og fodboldspillere brager sammen. For grupper klarer vi også hjælp med at booke transport, restauranter, udflugter m.m., hvilket gør din fodboldrejse til en oplevelse for livet.

Har du særlige behov til fodboldrejsen, så kan vi også tage højde for dette. Du er altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter og få en snak om din rejse.

Vores vel planlagte fodboldrejser gør det nemt for dig som kunde. LA Travel lægger vægt på trygge rejseoplevelser og sikrer, at du får en tryg rejse, allerede fra første kontakt med din rejsekonsulent til du er hjemme igen. I tryghedspakken, som indgår i alle pakkerejserne, får du både prisgaranti, rejsegarantier og 24-timers vagtservice med mere.

Gennem vores unikke kontakter og vores brede netværk kan vi sælge fodboldrejser selv til udsolgte events og til markedets bedste priser. Vi arbejder med agenter placeret i destinationsbyerne og på den måde kan vi få glæde af deres lokale kendskab og få gode råd.

Klik ind på nogle af de europæiske fodboldligaer, for at se nærmere på markedets billigste og bedste fodboldrejser.

Vi ønsker dig en dejlig rejse!

Ingen resultater