Fodboldrejser

Ligaer

Cups

Øvrigt

Dato - Stigende Dato - Faldende A–Å Å–A Relevans
 • 19
  jun
  Novotel Frankfurt City 19-21 juni
  Fodbold - 19-06-2024 @ Frankfurt
  2.000 DKK
  +
  2 nætter
 • 24
  jun
  Hotel Amba Munich 24-26 Juni
  Fodbold - 24-06-2024 @ München
  Udsolgt
  +
  2 nætter
 • 17
  aug
  Liverpool FC vs  Away Team
  Fodbold - Premier League - Spilles 17-08-2024 @ Liverpool
  Pre-Sale - Liverpools første Premier League hjemmebanekamp
  4.495 DKK
  +
  2 nætter
 • 1
  jan
  Pre-Sale. Dato vil komme når programmet er offentliggjort
  Manchester United FC vs  Liverpool FC
  Fodbold - Premier League - Spilles 01-01-2025 @ Manchester
  Pre-Sale. Dato vil komme når programmet er offentliggjort
  3.495 DKK
  +
  2 nætter

Nyd europæisk topfodbold og lad LA Travel lave turen til dig

Har man én gang været til stede på Anfield, Camp Nou, Signal Iduna Park, Santiago Bernabeu eller Allianz Arena, når topkampene bliver spillet. Når verdensstjernerne folder sig ud, og når næsten 100.000 tilskuere brøler med på klub-hymnen, så ved man, at fodbold bare skal opleves live.
Derfor har vi hos LA Travel gjort det til vores levebrød at hjælpe danske fodboldentusiaster med at arrangere transport, fodboldbilletter og overnatning i forbindelse med fodboldkampe i Europas topligaer.

Skræddersyede fodboldrejser

En af årsagerne til, at LA Travel kan tilbyde markedets bedste fodboldrejser, er vores brede netværk. Vi arbejder med lokalt placerede agenter i destinationsbyerne, og det betyder, at vi udover selve bookningen af rejsen kan vejlede om bl.a. byens bedste restauranter, de mest spændende udflugtsmål i området og mange andre nyttige ting. Vores kontakter i branchen er  med til at sikre muligheden for at sælge fodboldrejser til kampe, som ellers er udsolgt.

Vores rejsekonsulenter har stor erfaring med at tilrettelægge fodboldrejser, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige behov eller ønsker til din rejse. Hvis din favoritklub for eksempel ikke er at finde på listen over destinationer, eller hvis du skal planlægge en rejse for en stor gruppe, er vi altid klar til at sammensætte et tilbud på en rejse, som passer til lige netop dine ønsker.

En fodboldrejse er den helt ideelle måde at kombinere storbyferien med fodbold i verdensklasse på, og det er et must for alle fodboldfans. Klik dig rundt på siden for at finde frem til en rejse, du aldrig glemmer.

LA Travel lægger vægt på trygge rejseoplevelser og sikrer, at du får en tryg rejse, allerede fra første kontakt med din rejsekonsulent til du er hjemme igen. I tryghedspakken, som indgår i alle pakkerejserne, får du både prisgaranti & rejsegaranti.  Vi arbejder med agenter placeret i destinationsbyerne og på den måde kan vi få glæde af deres gode råd & lokale kendskab.

Klik ind på nogle af de europæiske fodboldligaer, for at se nærmere på markedets billigste og bedste fodboldrejser.