Champions League

Dato - Stigende Dato - Faldende A–Å Å–A Relevans
 • 15
  feb
  Paris Saint-Germain FC vs  Real Madrid
  Fodbold - Champions League - Spilles 15-02-2022 @ Paris
  5.695 DKK
  1 nat
 • 16
  feb
  Inter vs  Liverpool FC
  Fodbold - Champions League - Spilles 16-02-2022 @ Milano
  2.295 DKK
  1 nat
 • 22
  feb
  Chelsea FC vs  Lille OSC
  Fodbold - Champions League - Spilles 22-02-2022 @ London
  2.995 DKK
  1 nat
 • 23
  feb
  Atlético Madrid vs  Manchester United FC
  Fodbold - Champions League - Spilles 23-02-2022 @ Madrid
  2.695 DKK
  1 nat
 • 8
  mar
  Liverpool FC vs  Inter
  Fodbold - Champions League - Spilles 08-03-2022 @ Liverpool
  4.595 DKK
  1 nat
 • 9
  mar
  Real Madrid vs  Paris Saint-Germain FC
  Fodbold - Champions League - Spilles 09-03-2022 @ Madrid
  4.495 DKK
  1 nat
 • 9
  mar
  Manchester City FC vs  Sporting Lissabon
  Fodbold - Champions League - Spilles 09-03-2022 @ Manchester
  1.895 DKK
  1 nat
 • 15
  mar
  Manchester United FC vs  Atlético Madrid
  Fodbold - Champions League - Spilles 15-03-2022 @ Manchester
  2.495 DKK
  1 nat
 • 16
  mar
  Juventus FC vs  Villareal CF
  Fodbold - Champions League - Spilles 16-03-2022 @ Torino
  1.995 DKK
  1 nat

Champions League er kun for de bedste

Champions League gik tidligere under navnet Mesterholdenes Europa Cup. Den blev spillet første gang i 1956 og vundet af Real Madrid, som også vandt de efterfølgende fire turneringer. I 1992 skiftede turneringen navn til dens nuværende officielle navn, UEFA Champions League. Det er den mest prestigefyldte klubturnering i verden, og den er storebror til UEFAS anden store, internationale klubturnering, UEFA Europa League.

Spansk dominans
Turneringens deltagende hold kommer fra de øverste pladser i de europæiske topligaer. På baggrund af en rangliste over de største fodboldnationer i Europa bestemmes det, hvor mange hold fra de enkelte lande, der kvalificerer sig. Denne rangliste toppes af Spanien, England, Italien og Tyskland, og disse lande har hver fire hold kvalificeret til Champions League.
I løbet af de seneste år har spanske fodboldhold sat et stærkt præg på Champions League. Real Madrid har vundet de tre seneste titler, og dermed er de det eneste hold siden turneringens navneforandring i 1992, der har formået at forsvare en titel. Sammen med Real Madrid CF har FC Barcelona i høj grad sat et aftryk på turneringen i nyere tid. Disse to hold står tilsammen for hele 10 Champions League-titler siden årtusindskiftet.
Af andre store Champions League-klubber kan nævnes AC Milan, som har vundet syv mesterskaber samt FC Bayern München og Liverpool FC, der begge har vundet fem titler ligesom FC Barcelona.

Legendariske fodboldkampe og fodboldspillere
Champions League er kendt som en turnering, hvor følelserne sidder helt ude på tøjet hos spillerne, der alle drømmer om at løfte det prestigefyldte trofæ. Denne intensitet har resulteret i nogle af historiens mest mindeværdige fodboldkampe.
En af de mest legendariske Champions League-kampe gennem tiden og måske den bedste fodboldkamp nogensinde er finalen mellem A.C. Milan og Liverpool F.C. i 2005. Efter første halvleg var A.C. Milan foran med 3-0, og Liverpool så ud til at blive kørt fuldstændigt over. Men englænderne kom fra pausen med fornyet energi og formåede at hente tremålsføringen, hvilket sendte holdende ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, og her fuldendte Liverpool et af historiens største comebacks.
Champions League bliver af nogle anset som den turnering, der skal sortere fårene fra bukkene, og gør man det godt i Champions League, er man sikret international stjernestatus. Et eksempel på en Champions League-legende er Clarence Seedorf, som har formået at vinde turneringen fire gange med tre forskellige hold. Også målmanden Iker Casillas har brugt Champions League til at markere sig som en af historiens bedste målmænd. I år 2000 blev han den yngste spiller nogensinde i en Champions League-finale, en kamp, som han oven i købet vandt. I øjeblikket domineres turneringen af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, som tilsammen har scoret hele 227 Champions League-mål.
Det bliver ikke større end Champions League, og du må ikke snyde dig selv for oplevelsen af at stå på tribunen, når verdens bedste fodbold bliver spillet. LA Travel er klar med en lang række billige fodboldrejser til Champions League. Bestil din rejse allerede i dag.

Mærk stemningen på en fodboldrejse til Champions League

Old Trafford

Anfield