Fodboldrejser til Champions League

Dato - Stigende Dato - Faldende A–Å Å–A Relevans
 • 5
  mar
  FC Bayern München vs  SS Lazio
  Fodbold - Champions League - Spilles 05-03-2024 @ München
  3.695 DKK
  +
  1 nat
 • 5
  mar
  Real Sociedad vs  Paris Saint-Germain FC
  Fodbold - Champions League - Spilles 05-03-2024 @ San Sebastian
  3.195 DKK
  +
  1 nat
 • 6
  mar
  Manchester City FC vs  FC København
  Fodbold - Champions League - Spilles 06-03-2024 @ Manchester
  Hospitality
  1.995 DKK
  +
  1 nat
 • 6
  mar
  Real Madrid vs  RB Leipzig
  Fodbold - Champions League - Spilles 06-03-2024 @ Madrid
  3.195 DKK
  +
  1 nat
 • 12
  mar
  FC Barcelona vs  SSC Napoli
  Fodbold - Champions League - Spilles 12-03-2024 @ Barcelona
  Atlético Madrid vs  Internazionale Milano
  Fodbold - Champions League - Spilles 13-03-2024 @ Madrid
  3.695 DKK
  +
  2 nætter
 • 12
  mar
  Arsenal FC vs  FC Porto
  Fodbold - Champions League - Spilles 12-03-2024 @ London
  5.595 DKK
  +
  1 nat
 • 12
  mar
  FC Barcelona vs  SSC Napoli
  Fodbold - Champions League - Spilles 12-03-2024 @ Barcelona
  2.995 DKK
  +
  1 nat
 • 13
  mar
  Atlético Madrid vs  Internazionale Milano
  Fodbold - Champions League - Spilles 13-03-2024 @ Madrid
  1.995 DKK
  +
  1 nat
 • 13
  mar
  Borussia Dortmund vs  PSV Eindhoven
  Fodbold - Champions League - Spilles 13-03-2024 @ Dortmund
  3.195 DKK
  +
  1 nat

Champions League er kun for de bedste

Champions League gik tidligere under navnet Mesterholdenes Europa Cup. Den blev spillet første gang i 1956 og vundet af Real Madrid, som også vandt de efterfølgende fire turneringer. I 1992 skiftede turneringen navn til dens nuværende officielle navn, UEFA Champions League. Det er den mest prestigefyldte klubturnering i verden, og den er storebror til UEFAS anden store, internationale klubturnering, UEFA Europa League.

Spansk dominans
Turneringens deltagende hold kommer fra de øverste pladser i de europæiske topligaer. På baggrund af en rangliste over de største fodboldnationer i Europa bestemmes det, hvor mange hold fra de enkelte lande, der kvalificerer sig. Denne rangliste toppes af Spanien, England, Italien og Tyskland, og disse lande har hver fire hold kvalificeret til Champions League.
I løbet af de seneste år har spanske fodboldhold sat et stærkt præg på Champions League. Real Madrid er det eneste hold siden turneringens navneforandring i 1992, der har formået at forsvare en titel. Real Madrid CF har som det eneste hold vundet Champions League 3 år i træk og i alt 14 gange vundet den største turnering for klbuhold.
Flere store Champions League-klubber som AC Milan, FC Bayern München, Liverpool FC, FC Barcelona har vundet turneringen og har præget historien med legedariske spillere og comebacks.

Legendariske fodboldkampe og fodboldspillere
Champions League er kendt som en turnering, hvor følelserne sidder helt ude på tøjet hos spillerne, der alle drømmer om at løfte det prestigefyldte trofæ. Denne intensitet har resulteret i nogle af historiens mest mindeværdige fodboldkampe.
En af de mest legendariske Champions League-kampe gennem tiden og måske den bedste fodboldkamp nogensinde er finalen mellem A.C. Milan og Liverpool F.C. i 2005. Efter første halvleg var A.C. Milan foran med 3-0, og Liverpool så ud til at blive kørt fuldstændigt over. Men englænderne kom fra pausen med fornyet energi og formåede at hente tremålsføringen, hvilket sendte holdende ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, og her fuldendte Liverpool et af historiens største comebacks.
Champions League er turneringen hvor spillere bliver vurderet på den international scene. Et eksempel på en Champions League-legende er Clarence Seedorf, der opnåede stjernestatus. Seedorf har formået at vinde turneringen fire gange med tre forskellige hold. Også målmanden Iker Casillas har brugt Champions League til at markere sig som en af historiens bedste målmænd. I år 2000 blev han den yngste spiller nogensinde i en Champions League-finale, en kamp, som Real Madrid vandt 2-1 over Bayer Leverkusen.

I øjeblikket domineres turneringen af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, som tilsammen har scoret hele 227 Champions League-mål.
Det bliver ikke større end Champions League, og du må ikke snyde dig selv for oplevelsen af at stå på tribunen, når verdens bedste fodbold bliver spillet. LA Travel er klar med en lang række billige fodboldrejser til Champions League. Bestil din rejse allerede i dag.

Mærk stemningen på en fodboldrejse til Champions League

Old Trafford

Anfield