Championship

Fremragende opbakning

I Danmark er fodbold vores nationalsport. Alligevel er sporten langt fra at have samme status herhjemme, som den har i England, hvor man har en fodboldtradition, som ikke er at finde nogen andre steder i verden. Niveauet i engelsk fodbold er tårnhøjt, både i Premier League og i Championship, og generelt er kampene meget seværdige.

Det høje niveau i de engelske fodboldrækker hænger sammen med en økonomi, som vi ikke er vant til herhjemme. Championship ligger suverænt i toppen hvad angår økonomi, hvis man sammenligner ligaen med de næstbedste ligaer fra andre europæiske lande, og det er den syvende rigeste fodboldliga i hele Europa. Disse midler gør klubberne i Championship i stand til at hente spillere og trænere, som kan opretholde en meget høj kvalitet i ligaen.

Championship er ikke bare velhavende, men også ekstremt velbesøgt. Kampene tiltrækker i gennemsnit 20.130 tilskuere, og det giver ligaen en 2. plads på listen over verdens mest sete sekundære fodboldligaer, kun overgået af den tyske 2. Bundesliga. De mange dedikerede fans er med til at gøre kampdagene til en fest, og stemningen er i top fra startfløjtet lyder til flere timer efter, kampen er slut.

Spænding til det sidste
Der er rigtigt meget på spil for de hold, der hvert år kæmper om sejren i Championship. En oprykning i Premier League er ensbetydende med mere prestige, flere midler og chancen for at prøve kræfter med verdens bedste klubhold. Derfor er stemningen meget intens til kampene, hvor holdene gør alt, hvad der står i deres magt, for at rykke op i tabellen.

De to hold, der ender øverst i tabellen, rykker automatisk op i Premier League. De hold, der ender på 3.-6. pladsen skal ud i en knockout-runde, hvor vinderen også rykker op. Dette format gør, at klubberne altid har noget at kæmpe for. Selvom førstepladsen måske er ude af syne, kan det sagtens betale sig at kæmpe indædt for at opnå en af de fem andre pladser, som kan være en billet videre til den prestigefyldte topliga.

Hvis fodbold er dit hjerteblod, må du ikke snyde dig selv for en rejse til ”the home of football”. Intet andet sted i verden er der så højt niveau, så meget prestige og så mange penge forbundet med sporten som i England. Championship-kampene er oplagte rejsemål på grund af ligaens spænding og den forrygende stemning på de forskellige stadions.

LA Travel har sammensat en masse gode pakkerejser til kampene i Championship til markedets bedste priser. Er du vild med engelsk fodbold, har du også mulighed for at booke rejser til bl.a. Premier League og FA Cup. Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov, ligesom vi gerne vil vejlede i forbindelse med rejsen. Hos os er du garanteret 100% tryghed under rejsen, bl.a. i form af prisgaranti og døgnåben vagtservice.