Landsholdet

Nations League kampe

Ovenpå en forrygende præstation i kvalifikationen til EM 2021, hvor Danmark har spillet sig til EM, skal herrelandsholdet nu i gang med kampe i Nations League. Der er lagt op til nogle fantastiske opgør, efter Danmark vandt sin pulje sidst og nu er deltager i A-gruppen. Modstanderne er England, Belgien og Island. Der vil komme spænding, fight og fodbold i topklasse, når det danske landshold tørner sammen med nogle af verdens bedste hold. Landsholdet har brug for din støtte, når de rejser ud for at forsvare Danmarks ære. På en fodboldrejse oplever du landsholdet i aktion, og du mærker den fantastiske stemning, som altid bliver skabt af de danske roligans.
En fodboldrejse til Danmarks Nations League kampe vil være en oplevelse for livet, og for en fodboldfan kan man ikke forestille sig noget større end at være til stede på stadion, når Danmark spiller.

Covid 19 (Corona) sætter dog også sit præg på kampene. Det vides nemlig på nuværende tidspunkt ikke, om det er muligt at afvikle kampene med tilskuere. Vi forventer først sent en udmelding om dette.
I får derfor muligheden for igennem dette interesse skema at fortælle os, at I er interesseret. Udfyld den og så vender vi til gengæld tilbage straks vi ved om der må komme tilskuere eller ej til kampene.

I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på info@latravel.dk eller 89 88 04 84, hvis I har spørgsmål

Indsend dine informationer herunder.

Ved indsendelse af informationer, bliver du automatisk tilmeldt LA Travels nyhedsbrev.

De store øjeblikke

Det danske landshold står bag nogle af de mest mindeværdige fodboldøjeblikke i Danmark. Hvem husker f.eks. ikke den vanvittige kvalifikationskamp mod Portugal i 2008, hvor danskerne, som var på udebane, leverede et fantastisk comeback mod verdensstjernerne Cristiano Ronaldo og Deco og endte med at vinde 2-3 i overtid? Eller den sensationelle sejr ved EM i 1992, hvor Danmark, som var med på et afbud, leverede turneringens måske største sensation nogensinde?

Det er netop øjeblikke som disse, der samler nationen og gør os stolte over at være danske. Et par gange i landsholdets historie har der dog også været grund til at sukke og tage sig til hovedet. Det gælder f.eks. kvalifikationskampen mod Sverige i 2007. Danmark var bagud med 0-3, men leverede et comeback af højeste kaliber og kæmpede sig op på 3-3. I kampens sidste minutter skete der dog det, at en frustreret fan løb ind på banen og forsøgte at slå dommeren ned, hvorefter Danmark blev taberdømt, og det hele var tabt på gulvet. Selvom dette var et tragisk øjeblik i landsholdets historie, demonstrerede det, at landsholdsfodbold er et fantastisk samlingspunkt for danskerne, og landsholdet fik da også rejst sig efter fiaskoen.

Landsholdets profiler
Landsholdets flotte sportslige præstationer hænger naturligvis sammen med de stjerner, der gennem tiden har trukket landsholdstrøjen over hovedet. Blandt legenderne er Poul ”Tist” Nielsen, som med 52 mål i kun 38 landskampe er landsholdets all time topscorer. Titlen deler han dog med Jon Dahl Tomasson, der har scoret lige så mange mål. Omkring landsholdets store gennembrud omkring 1980’erne var det bl.a. Preben Elkjær, Allan Simonsen, Frank Arnesen og Laudrup-brødrene, der spillede sig ind i danskernes hjerter og startede den fodboldtradition, vi i dag kigger tilbage på med stor respekt og beundring.

Også i dag er landsholdet fyldt med talenter, som til daglig spiller i nogle af de største klubber i Europa. I målet står f.eks. Kasper Schmeichel, som i 2016 var med til at vinde det engelske mesterskab til undertippede Leicester City. Den rutinerede forsvarsgeneral Simon Kjær kan bl.a. skrive topklubber som Palermo, VFL Wolfsburg, Sevilla og AC Milan på CV’et. Stjernen over dem alle er naturligvis den tekniske midtbanespiller Christian Eriksen, som i vinters, efter at have været en af Tottenhams største profile, skiftede til Milano og nu spiller for Inter.

En fodboldrejse er en fantastisk måde at kombinere fodboldpassion med rejseglæde på, og LA Travel er klar med en række fede ture til landsholdets kommende kampe.