LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato

Hjem / Fodboldrejser / Premier League / Manchester United FC

Manchester United FC

Manchester United FC er en af de allermest traditionsrige fodboldklubber i verden. Klubben har over 140 år på bagen, og i de mange år siden klubbens dannelse har de vundet alt, hvad der er værd at vinde. De er kendt for at spille ekstremt underholdende fodbold, og på stadion er stemningen altid helt forrygende. De næsten 75.000 tilskuere, der sidder på lægterne til Uniteds hjemmekampe er dog kun toppen af isbjerget. Manchester United er nemlig den klub i hele verden, der har flest supportere.

Manchester United er med andre ord en af giganterne i europæisk fodbold, og derfor har vi sammenstrikket et væld af fodboldrejser til Uniteds kampe. På en fodboldrejse med LA Travel får du bl.a. prisgaranti og 24 timers telefonservice. Men vigtigst af alt får du lov til at mærke suget i maven, når du træder ind på et af Europas største stadions. Fodbold skal opleves live, og man kan næsten ikke forestille sig en bedre fodboldoplevelse end en tur til Old Trafford. Bestil din rejse med LA Travel allerede i dag.

The Home of Football

England har længe været kendt som ”The Home of Football”, og i Premier League finder man nogle af verdens absolut bedste fodboldhold. Manchester United har været med i toppen i mange årtier, og de er den klub, der har vundet flest titler gennem tiderne. Hele 20 engelske mesterskaber og 21 sejre i FA Community Sheilds er det blevet til. Desuden har klubben bl.a. vundet 12 FA Cups og 3 Champions League trofæer.

Institutionen Manchester United

Manchester United blev dannet i 1878 under navnet Newton Heath LYR F.C., men skiftede i 1902 navn til det nuværende. Siden 1902 har de holdt til på det legendariske Old Trafford, som med en kapacitet på 74.994 tilskuere er Englands største klubfodboldstadion og landets næstestørste stadion i det hele taget efter Wembley. Og det store stadion passer godt til klubben. En opgørelse fra 2018 viser nemlig, at Manchester United er verdens mest værdifulde fodboldklub. Klubbens samlede værdi ligger på hele 3,1 milliarder pund, ca. 26 millarder danske kroner.

Også målt på antallet af supportere ligger Manchester United øverst i hele verden. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af klubben selv har de helt op imod 750 millioner fans på verdensplan. Det at være Manchester United fan er således ensbetydende med at være en del af et gigantisk fællesskab, og det mærker man tydeligt, når man træder ind på ”The Theatre of Dreams”, som Old Trafford bliver kaldt.

Uniteds legender

Manchester United har en lang række profiler at takke for at være nået til tops i fodboldverdenen. Man kan f.eks. ikke nævne United, uden at tankerne naturligt falder på Sir Alex Ferguson, som var klubbens manager i mere end 25 år. I denne periode vandt United 12 af deres i alt 20 engelske mesterskaber. Også Bobby Carlton må nævnes, når man taler om Manchester United. Carlton spillede næsten hele sin karriere på Manchester Uniteds midtbane, og han regnes af mange som en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde. Af mere nylige storspillere kan nævnes Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, David Beckham og Zlatan Ibrahimovic.

Manchester United er en institution i europæisk fodbold, og er man fodboldentusiast, kan det varmt anbefales at besøge den traditionsrige klub på en fodboldrejse. Booker du din rejse hos LA Travel, sørger vi for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde ferien. Manchester er en seværdig by, som udover Old Trafford byder på en række spændende museer og den imponerende Manchester Cathedral. Alt dette og mere til kan opleves på en af vores ture til Manchester United FC. Vi ønsker dig en rigtigt god tur!

Mærk suset og stemningen

Old Trafford

Kære Premier League fan.

Salget af rejser til denne sæson er nu slut. Vi takker for en fantastisk sæson og glæder os meget til at byde jer velkommen igen.

Programmet for den nye sæson fastlægges efter planen den 13 juni og i løbet af ca. 24 timer vil vi have pakker og priser klar. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en e-mail når vi er klar igen.

På gensyn og god sommer!