Juventus FC

Med hele 34 italienske mesterskaber er Juventus FC de ukronede konger af italiensk fodbold. Juventus - eller ”Juve”, som klubben bliver kaldt i daglig tale - er den klub i Italien, som har flest supportere, og de har en af de største fanskarer i hele Europa. Desuden er Juventus en af Europas mest værdifulde fodboldklubber. På Forbes’ liste over de rigeste fodboldklubber ligger Juventus på en niendeplads med en anslået værdi på næsten 1,5 milliarder dollars.

Juventus har været helt suveræne i Serie A igennem de seneste år, og hvis du interesserer dig for fodbold, vil en fodboldrejse til Juventus være en fantastisk oplevelse. LA Travel arrangerer en masse superfede fodboldrejser til den italienske storklub, og på en af disse ture vil du komme til at opleve fodbold i den absolutte verdensklasse. Italienerne er vilde med fodbold, og der er altid gang i stadion, når de mange fodboldglade fans gør alt, hvad de kan for at hjælpe deres hold til sejr. Dermed er en fodboldrejse også en mulighed for at opleve en helt speciel fankultur, som superligaklubberne kun kan drømme om.

Rejs med LA Travel til Torino og lad dig fortrylle af Italiens største og bedste fodboldklub.

Dato - Stigende Dato - Faldende A–Å Å–A Relevans
 • 23
  jan
  AC Milan vs  Juventus FC
  Fodbold - Serie A - Spilles 23-01-2022 @ Milano
  Spørg
  2 nætter
 • 6
  feb
  Juventus FC vs  Hellas Verona FC
  Fodbold - Serie A - Spilles 06-02-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 13
  feb
  Atalanta BC vs  Juventus FC
  Fodbold - Serie A - Spilles 13-02-2022 @ Bergamo
  Spørg
  2 nætter
 • 20
  feb
  Juventus FC vs  Torino FC
  Fodbold - Serie A - Spilles 20-02-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 6
  mar
  Juventus FC vs  Spezia
  Fodbold - Serie A - Spilles 06-03-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 16
  mar
  Juventus FC vs  Villareal CF
  Fodbold - Champions League - Spilles 16-03-2022 @ Torino
  1.995 DKK
  1 nat
 • 20
  mar
  Juventus FC vs  US Salernitana 1919
  Fodbold - Serie A - Spilles 20-03-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 3
  apr
  Juventus FC vs  Inter
  Fodbold - Serie A - Spilles 03-04-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 16
  apr
  Juventus FC vs  Bologna FC 1909
  Fodbold - Serie A - Spilles 16-04-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 1
  maj
  Juventus FC vs  Venezia FC
  Fodbold - Serie A - Spilles 01-05-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter
 • 15
  maj
  Juventus FC vs  SS Lazio
  Fodbold - Serie A - Spilles 15-05-2022 @ Torino
  Spørg
  2 nætter

Fodbold på ekstremt højt niveau

Der er ikke mange klubber i verden, der kan prale af et lige så imponerende cv som Juventus. Udover de 34 italienske mesterskaber har klubben vundet Coppa Italia 13 gange og Supercoppa Italiana 8 gange. Juventus er således indehavere af rekorderne for flest titler i samtlige af disse turneringer. Juventus er desuden det eneste hold i verden, som har formået at vinde samtlige turneringer arrangeret af UEFA.

Klubbens historie
Juventus FC blev dannet i 1897 under navnet Sport-Club Juventus. Dermed er Juventus den næsteældste fodboldklub i Italien efter Genoa. Juventus har deltaget i den italienske topliga uafbrudt siden 1900 med undtagelse af sæsonen 2006/2007, hvor de blev tvangsnedrykket til Serie B. De velkendte sort- og hvidstribede spilletrøjer stammer fra 1903, og har været klubbens foretrukne outfit lige siden.
Af klubbens mest mindeværdige præstationer kan nævnes de to Champions League titler, hvoraf den seneste kom i hus i 1996, da Juventus besejrede Ajax i finalen. De har været tæt på at gentage successen i både 2015 og 2017, men tabte finalerne til henholdsvis Barcelona og Real Madrid. Det er således et stykke tiden siden, Juventus har hentet store europæiske trofæer med hjem. I den hjemlige liga går det imidlertid upåklageligt for Juventus, der har vundet Serie A hvert eneste år siden 2012.

Verdens bedste spillere
Juventus har altid været gode til at tiltrække de store stjerner fra både ind- og udland. Af de historiske profiler, der har været forbi klubben, kan nævnes Zinedine Zidane, som spillede for Juventus, inden han skiftede til Real Madrid i 2001. De fleste husker formentligt også den dynamiske angrebsduo bestående af Fillippo Inzaghi og Alessandro Del Piero, som tilsammen scorede 232 mål for Juventus.

For tiden kan Juventus desuden prale af at have verdens måske bedste fodboldspiller siddende i truppen. Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus i 2018, og forsætter med at tryllebinde fans og fodboldelskere med sit eksplosive spil og sine mange mål. Det er en sand oplevelse at se Cristiano Ronaldo spille, og det kan du komme til på en fodboldrejse til Juventus.

På en fodboldrejse til Torino vil du, udover fodbold i verdensklasse, også kunne opleve et egyptisk museum og en lang række historiske og smukke bygninger - heriblandt den berømte katedral, som siges at indeholde det stykke klæde, som Jesus blev svøbt i, efter han var blevet korsfæstet. LA Travel arrangerer det hele for dig, så du skal hverken bekymre dig om overnatning, transport eller fodboldbilletter.