Personlig data politik

LA Travel administrerer de personlige data, du giver under GDPR.

Du kan læse mere om GDPR her.
https://digital.di.dk/SiteCollectionDocuments/Vejledninger/Persondataforordningen/Persondataforordningen_engelsk.pdf
Ansvarlig for de personlige oplysninger er LA Travel AB.

Du kan anmode om, at dine personlige oplysninger korrigeres eller fjernes ved at skrive til os.

Husk at du skal underskrive din anmodning.

LA Travel AB
Storgatan 24
261 31 Landskrona

Hvad betegnes som personoplysninger?
Personlige date er alle former for oplysninger, som direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person. Dette gælder for eksempel dit navn, personnummer, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Dette gælder herudover også for eksempel reservationsnumre, krypterede data og forskellige typer af elektroniske identiteter, såsom IP-numre hvis de kan knyttes til fysiske personer.

Indsamling af personoplysninger - Nyhedsbrev
Hvilke oplysninger indsamles når du abonnerer på vores nyhedsbrev?
Hvis du vælger at abonnere på vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn, din e-mail-adresse og den sport du er interesseret i. Hvis du har rejst med os før, vil vi også forbinde din email-adresse med din rejsehistorik for at give dig et bedre og mere målrettet tilbud.

Vi bruger en ekstern tjeneste til at sende nyhedsbreve, hvor vi også gemmer de oplysninger, du indtastede, da du tilmeldte dig. Dine personoplysninger kan gemmes uden for EU, men kun af leverandører, der overholder Privacy Shield.

Hvis du vælger at abonnere på vores nyhedsbrev vedrørende træningslejre, indsamler vi udover de ovennævnte oplysninger hvilken rolle du har i klubben, telefonnummeret, byen, klubben og den sport du er aktiv i.

Hvilke oplysninger indsamles når du læser vores nyhedsbrev?
Når du læser vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om din adfærd. Nogle af disse data kan være personlige data, f.eks dit IP-nummer Vi indsamler også information om, hvordan du navigerer i tjenesten og hvilke rejseprodukter du er interesseret i.

Markedsføring og personalisering
Dine personlige oplysninger, du indtastede, når du abonnerer på nyhedsbrevet, kan bruges i markedsføringskontekster på f.eks. Google i forbindelse med specifikke rejser.
Vi bruger også personalisering i vores kommunikation via sociale medier og webannoncering på andre hjemmesider.

Afmeldelse af nyhedsbrev
For at afmelde dit abonnement skal du blot klikke på linket nederst i mailen. Derefter vil vi slette dine oplysninger og vil ikke sende flere mails til dig. Oplysninger om tidligere ture bliver også gemt i vores reservationssystem og vil derfor forblive.