LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato

Hjem / Fodboldrejser / Premier League

Premier League

Premier League bliver kaldt verdens bedste fodboldliga, og det gør den ikke uden grund. I denne liga har tophold som Manchester United FC, Liverpool FC, Arsenal FC og Chelsea FC hjemme, og hvert år bliver nogle af verdens bedste kampe spillet i Premier League. Premier League er dog også mere end ”bare” selve fodboldkampene. England er kendt for en af de mest fantastiske fodboldkulturer i verden, og efter den tyske Bundesliga er Premier League den fodboldliga, der tiltrækker flest tilskuere til kampene. Det betyder, at der altid hersker en intens atmosfære og et stærkt fællesskab på tribunerne, og det er bestemt noget, man skal opleve som fodboldfan.

LA Travel er specialister i fodboldrejser til populære destinationer rundt om i Europa, herunder selvfølgelig kampene i den engelske topliga. Vores rejser er meget attraktive, og samtidigt er de markedets billigste. På en fodboldrejse til Premier League kommer du til at se fodbold i den absolutte verdensklasse, og du kommer til at opleve en forrygende fodboldkultur, som vi ikke kender mage til herhjemme. Vælg en kamp på listen herunder og bestil dit livs fodboldoplevelse allerede i dag.

Kom tæt på verdens bedste spillere i Premier League

Premier League er den bedste engelske række, og det regnes som den mest prestigefyldte fodboldliga i verden. Den blev skabt i 1992, da de bedste engelske klubber valgte at bryde ud af det engelske fodboldforbund (EFL) for at blive en selvstændig liga. Derved opnåede Premier League en yderst lukrativ TV-aftale, hvilket har været med til at gøre Premier League til verdens suverænt rigeste fodboldliga. Ligaen består af 20 hold, hvoraf tre hvert år rykker ned i Championship og erstattes med tre andre hold. De fire øverst placerede hold kvalificerer sig automatisk til Champions League.

Verdens hårdeste liga

En af grundende til, at der er så meget prestige forbundet med Premier League, er, at konkurrencen om pointsene er enormt hård. Ved sæsonens start er intet givet på forhånd, og der er en lang række meget seriøse kandidater til titlen som engelske mestre. Det betyder, at intet hold kan tage den med ro, for så bliver det med sikkerhed overhalet af de mange kompetente konkurrenter. Den skarpe konkurrence har også betydet, at intet hold i Premier League har formået at forsvare et mesterskab siden 2009.

Også i ligaens bund er der hård konkurrence om pointsene, og ofte er det marginaler, der afgør, hvem der rykker ned, og hvem der får lov til at blive i den bedste række. I sæsonen 2017/2018 lå de nederste syv hold eksempelvis inden for en forskel på blot 10 points. Denne tætte placering betyder, at alle holdende i ligaen har noget at spille for i hver eneste kamp, og det er ensbetydende med underholdende fodbold året rundt.

Premier League og de store talenter

Premier League har være hjemsted for nogle af fodboldhistoriens største helte. Det var eksempelvis i Manchester United, Cristiano Ronaldo fik sit gennembrud, inden han blev solgt til Real Madrid i 2009. Også legender som Thierry Henry, Steven Gerard og vores egen Peter Schmeichel har gjort karriere i den engelske liga.

I dag er det bl.a. Liverpools Mohamed Salah, der trækker de store overskrifter. I sin første sæson for klubben scorede han 32 liga-mål, og blev dermed Premier Leagues topscorer og slog desuden klubrekorden i Liverpool FC for flest mål på en enkelt sæson. Også danske Christian Eriksen gør et suverænt stykke arbejde i Premier League, når han med sit enorme overblik dirigerer den offensive midtbane i topklubben Tottenham Hotspur FC.

Som fodboldfan kan du ikke opleve noget større end at se en kamp i verdens bedste liga. LA Travel er klar med en lang række rejser til kampene i Premier League, og vi tilretter alt lige fra kampbillet til fly og hotelovernatning. Vi er desuden klar til at give dig tips og vejledning i forbindelse med turen, og vi lytter gerne, hvis du har specielle behov eller ønsker til din rejse. Book en forrygende fodboldtur til Premier League hos LA Travel.

Kære Premier League fan.

Salget af rejser til denne sæson er nu slut. Vi takker for en fantastisk sæson og glæder os meget til at byde jer velkommen igen.

Programmet for den nye sæson fastlægges efter planen den 13 juni og i løbet af ca. 24 timer vil vi have pakker og priser klar. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev i bunden af siden og få en e-mail når vi er klar igen.

På gensyn og god sommer!