LA Travel Denmark A/S • Birk Centerpark 40 • 7400 Herning Danmark info@latravel.dk • 89 88 04 84 CVR 39574187
Eller dato

Hjem / NFL Rejser / NFL London

NFL kommer til London i efteråret 2019

Ligesom de mange foregående år, spilles der i løbet af efteråret 2019 NFL i London. I den kommende sæson spilles der 4 kampe, 2 på Wembley og 2 på White Hart Lane.

To nye hold i London, tre divisionsopgør, fem slutspilshold og Super Bowl mandskabet fra Los Angeles Rams mod Cincinnati Bengals. Det er overskrifterne for NFLs internationale program for 2019. Der er ikke offentliggjort hverken datoer eller rækkefølge på kampene, men NFL løftede mandag sløret for sammensætningen af fire kampe i London og en enkelt i Mexico. De internationale kampe byder i år på tre divisionsopgør og fem playoff deltagere, og så kommer Houston Texans og Carolina Panthers for første gang til Europa og spiller.

NFL London er det tætteste vi kommer NFL fra USA, som vi kender det. Masser af fans fra hele Europa og fans fra USA tager til kampen i London, hvor de mødes på pubs og på pladser for at snakke NFL. Det giver en dejlig stemning, hvor folk er glade og glæder sig til den store kamp.

Der kommer masser af kendte spillere fra USA som er på besøg rundt omkring i London inden kampen. Ligeledes vil de være til stede ved pregame arrangementet ude ved stadion inden kampen.

LA Travel har inden hver kamp oplæg med Jesper Elming, som på en fantastisk og inspirerende måde fortæller om kampen I skal se. Samtidig vil Jesper fortælle om sine oplevelser med NFL og/eller om emner som er oppe i øjeblikket. Jesper gør det på en levende og behagelig måde så alle får en stor oplevelse ud af det.

LA Travel har inkluderet fly tur/retur, overnatninger på hotel med morgenmad, oplæg af Jesper Elming, dansk rejseleder og billetter til kampen. Tag med til London og få en oplevelse for livet.

Kampene i 2018 var udsolgte på få minutter da de blev sat til salg til offentligheden, og der er ingen tvivl om at dette vil ske igen med kampene i 2019. Så bestil allerede nu og sikker dig din plads til NFL London 2019.

6 okt
Oakland Raiders Chicago Bears
NFL - NFL London - Spilles 06-10-2019 @ London
Spørg
13 okt
Tampa Bay Buccaneers Carolina Panthers
NFL - NFL London - Spilles 13-10-2019 @ London
Spørg
27 okt
Los Angeles Rams Cincinnati Bengals
NFL - NFL London - Spilles 27-10-2019 @ London
Fra: 3 695:-
3 nov
Jacksonville Jaguars Houston Texans
NFL - NFL London - Spilles 03-11-2019 @ London
Fra: 3 695:-