Fodboldrejser til Internazionale Milano

En italiensk fodboldklub med mange titler i rygsækken

Klubben blev dannet under navnet Football Club Internazionale i 1908. Navnet blev valgt for at signalere, at både italienske og udenlandske spillere var velkomne. Under det fascistiske regime blev klubben tvunget til en sammenlægning med en anden milanesisk klub, Unione Sportiva Milanese, og de to klubber fik tilsammen navnet Società Sportiva Ambrosiana. Først i 1967 fik klubben sit nuværende navn, Football Club Internazionale Milano.

Inters mange titler
Inter har - som det eneste italienske mandskab - aldrig været rykket ned i den næstbedste række. I løbet af de mange år i toppen af italiensk fodbold har de vundet 18 italienske mesterskaber - lige så mange som rivalerne fra AC Milan, og kun overgået af Juventus med 34 italienske mesterskaber. Klubbens seneste mesterskab var i sæsonen 2009/2010, hvor de vandt ligaen for femte år i træk. Inter har desuden vundet de to nationale turneringer Coppa Italia og Supercoppa Italiana henholdsvis syv og fem gange.

Også i Europa har Inter formået at hive nogle store trofæer hjem. De har vundet Champions League tre gange, senest i 2010. Desuden har de vundet UEFA Cuppen tre gange, Intercontinental Cuppen to gange og FIFA Club World Cup én gang.

Legendariske San Siro
Inter spiller deres hjemmekampe på Italiens største stadion, legendariske San Siro, med plads til 80.018 tilskuere. Denne hjemmebane deler de med AC Milan, og det har været med til at øge rivaliseringen imellem de to klubber. Lokalopgøret mellem de to Milan-klubber, der minimum finder sted to gange om året, har fået navnet ”Derby della Madonnina”, og det er en af Italiens største sportsbegivenheder og en af de vigtigste kampe i Europæisk fodbold.

San Siro er en oplevelse i sig selv, og vælger du at rejse til Milan for at se en af storkampene, vil du med garanti blive blæst fuldstændigt bagover af brølene fra de 80.000 fans. Det er uden tvivl et af Europas mest imponerende stadions, og de giver de perfekte rammer, når stjerner som Mauro Icardi, Milan Skrinair og Ivan Perisic giver smagsprøver på deres talenter.

Fodboldrejsen er en meget populær rejseform, for den giver mulighed for at kombinere verdensklasse fodbold med en miniferie. Milano er en fantastisk by beliggende i det nordlige Italien, og vælger du en fodboldrejse til Inter, kan du bruge tiden rundt om den valgte fodboldkamp på at opleve bl.a. byens berømte katedral og Da Vincis maleri ”Den Sidste Nadver”, som hænger i kirken ”Santa Maria della Grazie”. Vores rejser inkluderer altid en tryghedspakke, som sikrer dig mod drastiske valutaudsving, og som lader dig komme i kontakt med os døgnet rundt.