Group & Conference

LA Travel Group & Conference

Siden LA Travel startede op i 2003, har vi har arrangeret hundredvis af grupperejser til næsten lige så mange forskellige begivenheder for erhvervslivet. Erfaringen fra vores traditionelle forretning med ture til Europas bedste fodboldligaer, rejser til NHL og NFL i USA og Formel 1, viste os, at der var en stor efterspørgsel blandt vores kunder på rejser, hvor de kunne tage deres egne samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere med til forskellige sportsevents.

Men vi kan også mere end sport! Udover forretningsrejser relateret til sportsbegivenheder, kan vi også planlægge jeres firma-arrangementer, salg konkurrencer, konferencer eller kick-off ture.
Vores dygtige projektledere har baggrund i alt fra de "store" eventbureauer til at have været skiguide i Alperne. Dette betyder, at vi har en bred vifte af ekspertise, der dækker alle dine behov.

Siden LA Travel startede i 2003 har vi opbygget samarbejde med en lang række kendte personligheder i sporten verden. Dette netværk giver os muligheden for at krydre din/jeres event med noget helt specielt, som ikke kan købes for penge.

En god event, skal ikke ses som en omkostning, men en god investering! Og ingen anmodninger er for små eller store for LA Travel.

Kontakt os for mere information