NFL USA 2023 Tur 2 - New York

NFL USA 2023 Tur 2 - New York

NFL Thanksgiving-tur til New York City

Pris pr. Person I delt dobbeltværelse                                           Kr. 16.995.-
Enkeltværelse tillæg                                                                        Kr. 4.295.-

Start spreading the news! En tur med Thanksgiving, Black Friday, to NFL-kampe, en legendarisk college-kamp, og det hele i New York City. What’s not to like?

Amerikanernes største helligdag hedder Thanksgiving, og deres største shoppedag er Black Friday, og du er i The Big Apple til begge dele.

Samtidig får du mulighed for at opleve både New York Jets og New York Giants på hjemmebane i samme weekend, når de får besøg af hhv. Miami Dolphins og New England Patriots.

Men vi åbner denne tur med en fantastisk Thanksgiving dinner. Vi bor i New Jersey, kun 6,8 kilometer fra MetLife Stadium, i et dejligt område med masser af barer og restauranter. Og så er der selvfølgelig mulighed for at se football hele dagen på en sportsbar, når der spilles tre NFL-kampe på TV fra kl. 11:30.

Vi har for første gang nogensinde en fredagskamp på tapetet når Jets møder Miami Dolphins. Det er Aaron Rodgers og hans unge Jets-venner mod Super Bowl outsiderne fra Dolphins. Det er også et opgør mellem to klubber, der bare elsker at hade hinanden, så der skal nok blive gang i den på lægterne på MetLife Stadium.

Lørdag kan du tilkøbe collegekampen mellem USA’s første collegehold Rutgers og rivalen Maryland. Kampen spilles på SHI Stadium, hvor Rutgers har holdt til siden 1938.

Vil du hellere bruge dagen på egen hånd, så er der ubegrænsede muligheder for både kulturelle, kulinariske og sports-oplevelser. Du kan tage til en ishockey- eller basketballkamp, tage et smut i Central Park, besøge MoMa, tage på Broadway og se et show eller tage på en af NYC’s mange steakrestauranter. Og selvfølgelig er der mulighed bare at gå rundt og nyde indtrykkene fra en af verdens største metropoler.  

Søndag skal vi igen på MetLife Stadium, men stadionfarverne er skiftet til mørkeblå, for hjemmeholdet hedder nu New York Giants, og modstanderen er ingen ringere end New England Patriots. En rematch af både Super Bowl 42 og 46, hvor Giants som bekendt vandt begge. De gør stadig ondt på Bill Belichick, og han vil gøre alt for at få revanche.

Mandag har du igen på egen hånd, og om aftenen mødes vi på en sportsbar for at se Monday Night kampen mellem Minnesota Vikings og Chicago Bears.

Claus Elming er med på hele turen, og han laver oplæg til begge NFL-kampe. Mandag aften kan du formodentlig se ham klædt helt i lilla og med nerverne uden på tøjet til Vikings-kampen.  

Vi glæder os til at have jer med på denne fantastiske Thanksgiving-tur til New York City. 

Inkluderet I prisen er:

Fly t/r med Swiss Airlines
Skatter og afgifter
6 nætter på Hotel Harmony Suites, Secaucus 4*
Morgenmad på hotellet
Transfer til/fra lufthavnen
Billetter til Miami Dolphis @ New York Jets (24 november)
Billetter til New England Patriots @ New York Giants (26 november)
Thanksgiving Dinner på restaurant tæt på hotellet (uden drikkevarer)
Dansk rejseleder
Claus Elming, som giver oplæg til kampene undervejs.

Flytider:

22. november 2023
Afgang fra København kl. 09:30 - Ankomst i Zurich kl. 11.25
Afgang fra Zurich kl. 13:00 - Ankomst i New York (JFK) kl. 16:15

28. november 2023
Afgang fra New York (JFK) kl. 16:35 - Ankomst i Zurich kl. 06:15 (29. november)

29. november 2023
Afgang fra Zurich kl. 07:00 - Ankomst i København kl. 08:45

Rejser du alene og vil gerne undgå og betale enkeltværelsestillæg, så tilbyder LA Travel på disse USA ture og sætte dig sammen med en anden af samme køn for at spare disse penge. Værelset vil altid have 2 senge.
Skriv i Bemærkningsfeltet når du bestiller, hvis du ønsker at dele dit værelse (Så vil vi fjerne tillægget manuelt efterfølgende

Pakkepris
16.995 DKK / person
New York Jets - Miami Dolphins + New York Giants - New England Patriots
Bestil