Allegiant Stadium State Farm Stadium

NFL USA 2023 Tur 1 - Phoenix, Las Vegas

Oplev Las Vegas, Grand Canyon og Hjalte Froholdt

Pris pr. Person                            Kr. 21.495.-
Enkeltværelsestillæg                 Kr. 6.395.-

***KUN 2 PLADSER TILBAGE***

Når man taler om ørkenen i USA, kommer man automatisk til at tænke på to ting: Las Vegas og Grand Canyon. Og på denne tur får du mulighed for at opleve begge… og nå ja, en masse amerikansk fodbold og danske Hjalte Froholdt på banen.

Vores første NFL-tur i 2023 går til Arizona og Las Vegas, og du får to NFL-kampe med i prisen og mulighed for at opleve stemningen til en collegekamp også.

Vi ankommer til Arizona fredag, hvor vi bor lige i smørhullet af det store forlystelsescenter Westgate Entertainment District, hvor du finder masser af restauranter, barer og endda en kæmpe udendørs mall med alt, hvad dit shopping-hjerte kan begære.

Allerede lørdag står den på college football, når vi skal se de lokale Arizona State Sun Devils mod Colorado Buffaloes. Det er to hold med stolte traditioner, der har produceret mange kendte NFL-spillere. Du kan tilkøbe kampen eller bruge dagen på egen hånd i Phoenix-området.

Søndag skal vi se Arizona Cardinals med Hjalte Froholdt på banen. Som det ser ud nu, starter den store dansker på center for sin nye klub og håndterer dermed bolden på samtlige angrebsspil, så der bliver nok at holde øje med. Modstanderen er ingen ringere end Cincinnati Bengals, der med quarterback Joe Burrow og receiver Ja'Marr Chase pludselig er blevet et af NFLs allerbedste mandskaber og en mulig Super Bowl vinder.

Mandag morgen kører vi videre til syndens hule, når vi bevæger os længere ud i ørkenen og pludselig møder kæmpe bygninger, funklende lys, neonskilte, Keops pyramiden, Eiffeltårnet og meget mere.      

Efter lang tids tilløb er det endelig lykkedes at sætte en tur sammen til Las Vegas, hvor vi skal se Raaaaaaiders. Byens nye darlings tager i deres nye indendørs stadion mod Green Bay Packers, og der kommer masser af Packers-fans til kampen. Det er Monday Night Football, og kampen er nærmest allerede udsolgt.  

Tirsdag og onsdag er på egen hånd i Las Vegas, hvor du naturligvis skal besøge et eller flere af de berømte casinoer, eller kan tage et smut til Grand Canyon og få en af verdens mest fantastiske naturoplevelser. Du kan få et kulinarisk eventyr med besøg på Michelin restauranter eller verdens største buffeter.  Og om aftenen kan du se Madonna eller U2 koncert, eller opleve de geniale Blue Man Group. Mulighederne er uendelige i Sin City. Og vi håber at få alle med hjem igen.      

Claus Elming deltager IKKE på denne tur, men vil stadig lave sine oplæg til kampen via forbindelse til Danmark. 

Inkluderet i turen er:

Fly t/r med Air Canada (1 mellemlanding hver vej)
Skatter og afgifter
3 nætter på Hotel Inn Phoenix Glendale 3*
Morgenmad på Hotel i Phoenix
3 nætter på Hotel Excalibur Las Vegas 4*
Transfer fra Phoenix Lufthavn til Hotel
Transfer fra Phoenix til Las Vegas
Transfer fra Las Vegas hotel til Lufthavn
Billetter til Cincinnati Bengals @ Arizona Cardinals
Billetter til Green Bay Packers @ Los Angeles Raiders
Dansk Rejseleder
Claus Elming, som laver oplæg til alle kampene

Flytider:

6. oktober 2023
Afgang fra København kl. 12:20 - Ankomst i Montreal kl. 14:00
Afgang fra Montreal kl. 17:50 - Ankomst i Phoenix kl. 20:05

12. oktober 2023
Afgang fra Las Vegas kl. 08:35 - Ankomst i Montreal kl. 16:22
Afgang fra Montreal kl. 18:00 - Ankomst i København kl. 07:00 (13. oktober)

Rejser du alene og vil gerne undgå og betale enkeltværelsestillæg, så tilbyder LA Travel på disse USA ture og sætte dig sammen med en anden af samme køn for at spare disse penge. Værelset vil altid have 2 senge.
Skriv i Bemærkningsfeltet når du bestiller, hvis du ønsker at dele dit værelse (Så vil vi fjerne tillægget manuelt efterfølgende)

Pakkepris
21.495 DKK / person
Arizona Cardinals - Cincinnati Bengals + Las Vegas Raiders - Green Bay Packers
Udsolgt