Belgiens Grand Prix 2023

Belgiens Grand Prix - Circuit De Francorchamp

Tæt på grænsen til Tyskland i Ardenner bjergene ligger den legendariske og smukke Circuit De Francorchamp.

Her køres Belgiens Grand Prix.

Circuit De Francorchamp, som i folkemunde bare kaldes Spa, er en af de 4 oprindelige baner i Formel 1 kalenderen. Den var med, da den første VM-serie blev afviklet i 1950, og selvom banen i Ardenner-bjergene har været ude af Formel 1 kalenderen ved flere lejligheder, er der indtil nu kørt over 50 Formel 1 grandprix'er på banen.

Dette løb er også kaldet danskerløbet, da rigtig mange danskere vælger at køre til Belgien for at følge løbet.

De første år var banen 14,9 km lang og kendt for at være farlig. Der blev flere steder kørt meget tæt på bygningerne med hastigheder helt op over 300 km/t.
I dag er banen forkortet til lidt over 7 km, men den har bevaret mange af de spektakulære dele, såsom Eau Rouge-kurverne og La Source hårnåle svinget. Det er det længste løb på F1-kalenderen, og løbet er meget populært blandt kører og hold med dens lange lige strækninger og hurtige kurver.

Løbet har tidligere haft ry for at være regnvejrsløb, men det er lidt en skrøne, da vejret har været godt de senere år.

Mange vælger Bruxelles, som er cirka 140 km fra banen. Det er en dejlig storby at være i og transporten klares enten ved at køre i bil eller tage toget. Det mest prisvenlige er at bo i Bruxelles.
I år tilbyder vi også mulighed for at bo i Düsseldorf. Düsseldorf har en fin lufthavn der kan flyves til og er i ca. samme afsten til banen som Bruxelles.
Det er også muligt at vælge hotel i Aachen eller Maastricht.​

La Travel tilbyder forskellige muligheder for opgradering af den medfølgende Bronze-billet. Bronze-billetten giver adgang ståplads områder langs banen, ønsker du adgang til siddeplads, kan dette tilkøbes ved bestilling, her tilbyder vi flere forskellige muligheder.

Når du køber din pakke til Belgiens Grand Prix ved La Travel, giver det altid adgang til både opvarmning fredag, kvalifikationen lørdag og løbet søndag.

Pakkepris
4.500 DKK / person
Circuit de Francorchamps
Bestil