Fodboldrejser til Brentford FC

Oplev The Bees fra Brentford

Brentford blev grundlagt i 1889 og har fået mange følger de seneste år, hvor flere danskere er kommet til klubben og deres samarbejde med FCM har fået flere til at interessere sig for London-klubben. 
Brentford har sine største rivaler i Fulham eller Queens Park Rangers, men dermed sagt har de flere london opgør i en sæson mod fx Tottenham, Arsenal, Chelsea, West Ham, Crystal Palace og nu også Luton der netop er rykket op i Premier League. 

Brentford har haft flere danskere på holdet:
Christian Eriksen, Lasse Vibe, Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard, Jonas Lössl, Emiliano Marcondes og Mikkel Andersen...

Idag har Brentford flere danskere på holdet og nogle udlejet.
Mathias Jensen, Christian Nørgaard, Mads Bech Sørensen, Mathias Zanka Jørgensen, Mads Roerslev, (Mads Bidstrup udlejet til FCN)

Fodboldhistorie Brentford

Thomas Frank er træneren, der har fået Brentford helt i toppen af Premier League, en fantastisk præstation der startede tilbage i 2016. Thomas Frank blev ansat som assistens manager i Brentford var det fra 2016-2018, derefter blev han tilbudt Cheftræner jobbet og har været der lige siden.
Hans første sæson i Brentford som cheftræner var udfordrende, klubben fik 13 sejre, 7 uafgjort og 15 nederlag. Næste sæson kom Thomas Frank for alvor igang, 
Brentford kom i 2019/20 sæsonen i slutspillet for Premier League oprykning og kom helt til finalen mod Fulham, desværre for Brentford tabte de finalen og missede oprykning. 2020/21 gik det endelig Brentfords vej og de kvalificerede sig til Premier League, fianle kampen var mod Swansea og den vandt de 2-0. Ivan Toney var deres store målscore, der lavede 31 mål i denne sæson og var den store faktor til oprykningen. 

Brentford har siden været fast inventar i Premier League og har netop fået den bedste placering nogensinde i denne sæson, som nummer 9.