Din rejsetaske Lige nu er rejsetasken tom

Fodboldrejser

Fodboldrejser med fly og hotel

Oplev Europas Topligaer på vores billige fodboldrejser med fly og hotel

LA Travel skræddersyer billige fodboldrejser med fly og spændende hoteller til fodbold i England, Spanien, Italien og USA, hvor du vil opleve Europas topligaer og de absolut bedste fodboldhold på din storbyferie. På vores fodboldture kommer du helt tæt på verdens bedste hold og spillere og er garanteret billige fodboldbilletter til kampe i ligaer som Premier League, La Liga, Champions League og mange flere. Mærk suset, duft græsset og oplev atmosfæren i samvær med fodboldfans på et spektakulær og fyldt stadion i Europa, hvor de stærkeste klubber og fodboldspillere brager sammen. For grupper klarer vi også hjælp med at booke transport, restauranter, udflugter m.m., hvilket gør din fodboldrejse til en oplevelse for livet. Har du særlige behov til fodboldrejsen, så kan vi også tage højde for dette. Du er altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter og få en nærmere dialog herom.

Vores vel planlagte fodboldrejser gør det nemt for dig som kunde. Allerede ved bestilling får du basisinformation som vejbeskrivelser, bykort, køreplaner for busser og toge m.m. alt dette gør at du på fin vis kan tage rundt i fodboldbyer så som England, Spanien, Italien og USA, hvor vi udbyder rejser til. LA Travel lægger vægt på trygge rejseoplevelser og sikrer, at du får en tryg rejse, allerede fra første kontakt med din rejsespecialist til du er hjemme igen. I tryghedspakken som indgår i alle pakkerejserne, får du både prisgaranti, rejsegarantier, medlemsskab i SRF og 24-timers vagtservice med mere.

Gennem vores unikke kontakter og vores brede netværk kan vi sælge fodboldbilletter selv til udsolgte events og til markedets bedste priser. Vi arbejder med agenter placeret i destinationsbyerne og på den måde kan vi få glæde af deres lokale kendskaber og få gode råd.

Klik ind på nogle af de europæiske fodboldligaer i menuen til venstre, for at se nærmere på markedets billigste fodboldrejser. Vi ønsker dig en dejlig rejse!