Buffalo Bills vs Jacksonville Jaguars

8. Oktober - Tottenham Hotspur Stadium

Der venter et brag af en kamp, når to af sidste sæsons rigtig gode hold mødes på det nymoderne Tottenham Hotspur Stadium.

Både Bills og Jaguars måtte se sig slået AFC semifinalerne i sidste sæson, af henholdsvis Bengals og Chiefs. Det er dog begge hold der er med helt oppe i toppen af NFL, som de også viste i sidste sæson.

Der er lagt op til et brag af en QB kamp, når Josh Allen og Trevor Lawrence skal forsøge at kæmpe en sejr hjem til deres hold. Begge hold har utrolig store ambitioner til sæsonen, så denne kamp kan betyde utrolig meget for deres slutplacering i sæsonen.

Pakken indeholder:

  • 2 overnatninger på 3* hotel i London
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til kampen
  • Foredrag af Jesper Elming før kampen
  • Dansk rejseleder

Foredrag af Jesper Elming
Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL i London med LA Travel.
Med stor succes har vi i mange år haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og selvfølgelig er han også med igen i 2023.
Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. Han vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil komme ind på hvor stort NFL er i USA, deres interesse i at spille i Europa, og endelig vil han give sit bud på, hvordan kampen forløber.
Der bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til Jesper.

Pakkepris
5.195 DKK / person
Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars
Bestil