Spaniens Grand Prix

Spaniens Grand Prix - Circuit de Catalunya

Barcelona i Juni er fantastisk. Solen skinner og folk ser frem til en dejlig sommer.

Banen er ret ny, og siden det første løb i 1991, er der hvert år siden blevet kørt Formel 1 på banen.
Byggeriet af banen faldt sammen med de olympiske sommerlege, der skulle finde sted i Barcelona i 1992
Circuit de Catalunya blev ved OL anvendt som start- og målstreg ved konkurrencen i holdkørsel på cykel for mænd.

Formel 1 banen er 4,655 kilometer lang, og indeholder 16 sving. Omkring banen er der plads til godt 140.000 tilskuere.

Hvert eneste forår køres der pre-season test på banen, hvor alle teams deltager, så kørerne kender banen ud og ind, og der bliver kørt rigtig stærkt.

Bestil din pakke lige her, og vælg mellem flere forskellig hoteller i Barcelona-by.
Vores pakke indeholder 3 overnatninger fra fredag til mandag, så der er rig mulighed for både at oplever kvalifikationen, Barcelona-by og selvfølgelig selv løbet.

Vælg mellem flere forskellig opgraderings muligheder af din billet. I pakken medfølger General Admission-billetter, der giver adgang til bane-anlægget. De forskellige tribuner skal der købes plads på. La Travel tilbyder udvalgte tribuner, se mere når du bestiller.

Når du køber din pakke til Spaniens Grand Prix ved La Travel, giver det altid adgang til både opvarmning fredag, kvalifikationen lørdag og løbet søndag.

Det vil være muligt at tilkøbe transfer lørdag og søndag, fra Barcelona til banen, tag fat i os for at høre mere.

Tag til Spaniens Grand Prix og nyd det gæstfrie Catalonien.